המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את קוביות הבטטה עד ריכוך קל.
במקביל שמים סיר עם מים רותחים עם כף מלח ו-2 כפות שמן.
כאשר הכל רותח ומבעבע שמים את הפתיתים בדיוק כמו פסטה, רק שאת הפתיתים מבשלים 6 דקות על אש נמוכה. דקה יותר זה רך מדי, שימו לב!
ממיסים חמאה בסיר עם קמח ומערבבים עד שאין גושים. מוסיפים את השום ומערבבים היטב.
מוסיפים את החלב והשמנת ועלי הבזיליקום ומביאים לרתיחה. ברתיחה שמים תבלינים ומערבבים היטב.
בזמן הזה הפתיתים מסיימים את הבישול, מוציאים אותם ושוטפים במים קרים - זה עוזר לשמור על הצורה היפה.
מעבירים לרוטב ומערבבים בעדינות. מגישים על צלחת, מפזרים מעל את קוביות הבטטה, ערמונים, גבינת פרמזן וכמה טיפות שמן כמהין.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0