הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות

8.33333
דירוג ממוצע: 4 (6)
מאפה פסטה, גבינות ופטריות, קל להכנה ועשיר בטעם ובכל טוב
קל
20 מצרכים
1:00 שעה
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

אותו דבר לעשות עם תרד אני משתמשת בקילו תרד טרי מורידה את העלים מהגבעולים ןמטגנת אותו על הבצל והשום עד שנעשה סמרטוטי מקררת על מסננת שיפריש הנוזלים ומוסיפה הגבינות.רוטב אלפרדו: 100 גר חמאה בסיר קטו לתוכה 2 כפות אבקת מרק פטריות לטגן ביחד לתבל במוסקט להוסיף כ- 3 כוסות חלב קר לבחוש כל הזמן עד רתיחה והסמכה. להוסיף חלב אם סמיך מדי , להוסיף מלח אם צריך! ואפשר לעבות עם חצי כוס שמנת מתוקה לצקת את הרוטב על הפסטה ולזרות עליה בנדיבות פרמזן מגוררת

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (6)