דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קונכיות פתיתים ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קונכיות פתיתים ופטריות

קונכיות פתיתים ופטריות

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מרים צור
ריבועי בצק עלים במלית עשירה של פתיתים ופטריות, מתאים מאוד לאירוח
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים חתוך לריבועים
1  חבילה
פתיתים אפויים קוסקוס מבושלים לפי ההוראות
1 
בצל קצוץ
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
100  גרם
גבינה צהובה מגורדת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחתוך את בצק העלים לריבועים, להניח כל ריבוע בתבנית שקעים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטגן בצל עם מעט שמן זית עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף פטריות ותבלינים ולצנן.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף גבינה צהובה מגוררת, את הפתיתים המבושלים ולערבב.
  • שלב 5

    0 דקות
    להניח על כל ריבוע בצק כף מהמילוי ולסגור.
  • שלב 6

    0 דקות
    להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לאפות כ-20-30 דקות, או עד הזהבה.
קונכיות פתיתים ופטריות

שלב 1 מתוך 6

לחתוך את בצק העלים לריבועים, להניח כל ריבוע בתבנית שקעים.

קונכיות פתיתים ופטריות

שלב 2 מתוך 6

לטגן בצל עם מעט שמן זית עד להזהבה.

קונכיות פתיתים ופטריות

שלב 3 מתוך 6

להוסיף פטריות ותבלינים ולצנן.

קונכיות פתיתים ופטריות

שלב 4 מתוך 6

להוסיף גבינה צהובה מגוררת, את הפתיתים המבושלים ולערבב.

קונכיות פתיתים ופטריות

שלב 5 מתוך 6

להניח על כל ריבוע בצק כף מהמילוי ולסגור.

קונכיות פתיתים ופטריות

שלב 6 מתוך 6

להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לאפות כ-20-30 דקות, או עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    60 דקות קל
  • קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

    קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

    60 דקות קל
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים