דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: קובי אדרי
מנה חגיגית ומיוחדת לשולחן ארוחה חגיגית שמכינים בקלות. שילוב נהדר בין פסטה ודגים במעטפת רוטב חמצמץ של עגבניות וארטישוק

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
פרפקטו פסטה קונצ'יליוני
500  גרם
דג ים טרי, טחון עבה (או קצוץ ביד), אפשר גם כל דג אחר שאוהבים
1  זר
עשבי תיבול קצוצים קצוצה
1  זר
כוסברה קצוצה
1  זר
נענע קצוצה
0.5 
בצל סגול קצוץ דק
2  שיני
שום קצוצות
0.25 
פלפל אדום חריף קצוץ דק
1  כפית
מלח
0.5  כפית
כמון טחון
0.5  כפית
קימל טחון
0.25  כפית
פלפל שחור
1  כף
שמן זית
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
3 
ארטישוק חתוך לרבעים משימורים או קפוא מופשר
10 
עגבנייה חתוכות לחצי
10  עלים
בזיליקום
6  שיני
שום פרוסות
0.25  כוס
שמן זית
1  כפית
מלח שטוחה
0.5  כפית
פלפל שחור
0.5 
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    12 דקות
    מרתיחים סיר עם מים רותחים וכף מלח ומבשלים חצי חבילת פסטה 12 דקות, בוחשים מדי פעם, מסננים ומקררים מעט. שומרים חצי כוס מי פסטה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הדג – דג טחון, כוסברה, פטרוזיליה ונענע, 1/2 בצל סגול, 2 שיני שום, 1/4 צ'ילי, כפית מלח, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית קימל, 1/4 כפית פלפל שחור וכף שמן זית, ויוצרים קציצות אליפסה קטנות בגודל הקונכיות
  • שלב 3

    10 דקות
    ממלאים כל קציצה בקונכיות ומהדקים. שמים על מגש עם נייר אפייה ושפריץ של שמן זית, מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו ואופים כ-8-10 דקות, שהקבב דג ייסגר.
  • שלב 4

    10 דקות
    בסיר סוטאג׳ שמים 1/4 כוס שמן זית וברגע שהוא מתחמם מעט מטגנים את 6 פרוסות השום, מוסיפים את הארטישוקים ומערבבים. נזהרים שהשום לא יישרף. מוסיפים עגבניות שרי ומכסים במכסה מנמיכים את האש ל-10 דקות.
  • שלב 5

    30 דקות
    פותחים את המכסה ומוסיפים את צנצנת רוטב העגבניות, כפית שטוחה מלח, 1/2 כפית פלפל שחור ואת הבזיליקום, מוסיפים גם חצי כוס מים חמים מהפסטה. מכסים מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות שהרוטב יתאחד. מוסיפים את הקונכיות הממולאות, סוחטים חצי לימון על הדג מכסים ומבשלים 10 דקות.
קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

שלב 1 מתוך 5

מרתיחים סיר עם מים רותחים וכף מלח ומבשלים חצי חבילת פסטה 12 דקות, בוחשים מדי פעם, מסננים ומקררים מעט. שומרים חצי כוס מי פסטה.

קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הדג – דג טחון, כוסברה, פטרוזיליה ונענע, 1/2 בצל סגול, 2 שיני שום, 1/4 צ'ילי, כפית מלח, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית קימל, 1/4 כפית פלפל שחור וכף שמן זית, ויוצרים קציצות אליפסה קטנות בגודל הקונכיות

קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

שלב 3 מתוך 5

ממלאים כל קציצה בקונכיות ומהדקים. שמים על מגש עם נייר אפייה ושפריץ של שמן זית, מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו ואופים כ-8-10 דקות, שהקבב דג ייסגר.

קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

שלב 4 מתוך 5

בסיר סוטאג׳ שמים 1/4 כוס שמן זית וברגע שהוא מתחמם מעט מטגנים את 6 פרוסות השום, מוסיפים את הארטישוקים ומערבבים. נזהרים שהשום לא יישרף. מוסיפים עגבניות שרי ומכסים במכסה מנמיכים את האש ל-10 דקות.

קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

שלב 5 מתוך 5

פותחים את המכסה ומוסיפים את צנצנת רוטב העגבניות, כפית שטוחה מלח, 1/2 כפית פלפל שחור ואת הבזיליקום, מוסיפים גם חצי כוס מים חמים מהפסטה. מכסים מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות שהרוטב יתאחד. מוסיפים את הקונכיות הממולאות, סוחטים חצי לימון על הדג מכסים ומבשלים 10 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קערה
  • דגים
  • פיוזן
  • חגיגה
  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • מטבח עולמי
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • על בסיס עגבניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    60 דקות קל
  • קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

    קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

    60 דקות קל
  • קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    60 דקות קל
  • קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

    קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

    225 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים