דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

(0)
225 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
קינוח אישי בגווני אדום ולבן: קערית מרנג במילוי מקצפת פירות יער עם פירות אדומים מעל.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
חלמון
1  כוס
סוכר לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.5  חבילה
פירות יער קפואים
2  כפות
סוכר לבן
3  כפות
גבינה לבנה 5%
100  גרם
סוכר לבן
0.5 
לימון סחוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

225 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת בסיס מרנג: מחממים סיר עם מעט מים רותחים על להבה נמוכה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים בקערה את החלבונים ואת הסוכר ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את הקערה מעל סיר האדים ומניחים לתערובת להתחמם תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את התערובת החמה לקערת מערבל, ומקציפים במשך כ-10 דקות במהירות גבוהה. מעבירים את הקצף לשקית זילוף.
  • שלב 5

    0 דקות
    מזליפים את הקצף בצורה ספירלית על תבנית המרופדת בנייר אפייה, ממרכז העיגול החוצה, עד קבלת קונכיות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים את התבנית עם הקונכיות לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-110 מעלות ואופים במשך כשלוש שעות.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר שלוש שעות מכבים את התנור ומשאירים את המרנג להצטנן לגמרי בתוכו, בלי לפתוח את דלת התנור.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את המרנג מהתנור ומקלפים ממנו בזהירות את נייר האפייה.
  • שלב 9

    0 דקות
    הכנת המקצפת: מפשירים את מחצית חבילת פירות היער. מניחים בסיר את פירות היער.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוסיפים את הלימון ו-100 גרם סוכר ומבשלים עד לרתיחה. מורידים מהכיריים ומצננים קלות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מוציאים 1/4 מתכולת פירות היער שבסיר, מניחים בקערית וטוחנים עם מעבד מזון ידני לרסק. את יתרת הפירות משאירים לקישוט.
  • שלב 12

    0 דקות
    מוסיפים לקערת מערבל מזון את השמנת המתוקה ומערבלים במהירות גבוהה.
  • שלב 13

    0 דקות
    מוסיפים 2 כפות סוכר וממשיכים לערבל עד קבלת קצפת יציבה.
  • שלב 14

    0 דקות
    מקפלים פנימה 3 כפות גבינה לבנה וכן את רסק פירות היער ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 15

    0 דקות
    מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר בעל פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ ומניחים בצד.
  • שלב 16

    0 דקות
    הרכבה: ממלאים את בסיס המרנג במקצפת פירות היער. מעל למקצפת מפזרים מעט מפירות היער שנותרו.
קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 1 מתוך 16

הכנת בסיס מרנג: מחממים סיר עם מעט מים רותחים על להבה נמוכה.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 2 מתוך 16

מניחים בקערה את החלבונים ואת הסוכר ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 3 מתוך 16

מניחים את הקערה מעל סיר האדים ומניחים לתערובת להתחמם תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 4 מתוך 16

מעבירים את התערובת החמה לקערת מערבל, ומקציפים במשך כ-10 דקות במהירות גבוהה. מעבירים את הקצף לשקית זילוף.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 5 מתוך 16

מזליפים את הקצף בצורה ספירלית על תבנית המרופדת בנייר אפייה, ממרכז העיגול החוצה, עד קבלת קונכיות.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 6 מתוך 16

מכניסים את התבנית עם הקונכיות לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-110 מעלות ואופים במשך כשלוש שעות.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 7 מתוך 16

לאחר שלוש שעות מכבים את התנור ומשאירים את המרנג להצטנן לגמרי בתוכו, בלי לפתוח את דלת התנור.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 8 מתוך 16

מוציאים את המרנג מהתנור ומקלפים ממנו בזהירות את נייר האפייה.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 9 מתוך 16

הכנת המקצפת: מפשירים את מחצית חבילת פירות היער. מניחים בסיר את פירות היער.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 10 מתוך 16

מוסיפים את הלימון ו-100 גרם סוכר ומבשלים עד לרתיחה. מורידים מהכיריים ומצננים קלות.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 11 מתוך 16

מוציאים 1/4 מתכולת פירות היער שבסיר, מניחים בקערית וטוחנים עם מעבד מזון ידני לרסק. את יתרת הפירות משאירים לקישוט.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 12 מתוך 16

מוסיפים לקערת מערבל מזון את השמנת המתוקה ומערבלים במהירות גבוהה.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 13 מתוך 16

מוסיפים 2 כפות סוכר וממשיכים לערבל עד קבלת קצפת יציבה.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 14 מתוך 16

מקפלים פנימה 3 כפות גבינה לבנה וכן את רסק פירות היער ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 15 מתוך 16

מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר בעל פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ ומניחים בצד.

קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

שלב 16 מתוך 16

הרכבה: ממלאים את בסיס המרנג במקצפת פירות היער. מעל למקצפת מפזרים מעט מפירות היער שנותרו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • דל במלח
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    60 דקות קל
  • קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

    קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

    60 דקות קל
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים