דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קונקורד שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קונקורד שוקולד

קונקורד שוקולד

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אחת העוגות המרשימות שיש, שכל האורחים לא ירצו לעזוב

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
סוכר לבן (200 גרם)
5 
חלמון
1  כף
אבקת סוכר (10 גרם)
1  כפית
קקאו (5 גרם)
1  מיכל
שמנת מתוקה להקצפה
200  גרם
שוקולד מריר
1  מיכל
שמנת להקצפה 250 מ"ל
1  כף
פודינג אינסטנט בטעם וניל
3  טיפות
קקאו לעיטור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים חלבונים עם סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנפים פנימה אבקת סוכר וקקאו, ומקפלים בעזרת מרית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור ל-110 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מזלפים על נייר אפיה מהמרנג "מקלות" ועוד 2 "פלטות" בקוטר 24 ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים שעתיים ב-110 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.
  • שלב 8

    0 דקות
    שומרים במקרר למשך שעתיים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מקציפים את השמנת והאינסטנט פודינג עם השוקולד המומס, עד שמתקבל קרם שוקולד יציב.
  • שלב 10

    0 דקות
    בתבנית בקוטר 24 ס"מ: מניחים פלטת מרנג ומעליה מורחים מחצית מקרם השוקולד.
  • שלב 11

    0 דקות
    מניחים עוד פלטה של מרנג ושכבת קרם ומעליה מניחים את מקלות המרנג.
  • שלב 12

    0 דקות
    בוזקים מעל אבקת קקאו. בתיאבון!
קונקורד שוקולד

שלב 1 מתוך 12

מקציפים חלבונים עם סוכר, עד לקבלת קצף יציב.

קונקורד שוקולד

שלב 2 מתוך 12

מנפים פנימה אבקת סוכר וקקאו, ומקפלים בעזרת מרית.

קונקורד שוקולד

שלב 3 מתוך 12

מחממים תנור ל-110 מעלות.

קונקורד שוקולד

שלב 4 מתוך 12

מזלפים על נייר אפיה מהמרנג "מקלות" ועוד 2 "פלטות" בקוטר 24 ס"מ.

קונקורד שוקולד

שלב 5 מתוך 12

אופים שעתיים ב-110 מעלות.

קונקורד שוקולד

שלב 6 מתוך 12

מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד.

קונקורד שוקולד

שלב 7 מתוך 12

מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.

קונקורד שוקולד

שלב 8 מתוך 12

שומרים במקרר למשך שעתיים.

קונקורד שוקולד

שלב 9 מתוך 12

מקציפים את השמנת והאינסטנט פודינג עם השוקולד המומס, עד שמתקבל קרם שוקולד יציב.

קונקורד שוקולד

שלב 10 מתוך 12

בתבנית בקוטר 24 ס"מ: מניחים פלטת מרנג ומעליה מורחים מחצית מקרם השוקולד.

קונקורד שוקולד

שלב 11 מתוך 12

מניחים עוד פלטה של מרנג ושכבת קרם ומעליה מניחים את מקלות המרנג.

קונקורד שוקולד

שלב 12 מתוך 12

בוזקים מעל אבקת קקאו. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת קונקורד

    עוגת קונקורד

    240 דקות בינוני
  • עוגת קונקורד

    עוגת קונקורד

    270 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים