דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוראסונים קטנים טעימים ומהירים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טלי יוסיפוב
בצק מלאווח עם דובדבנים ברוטב מתוק

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
מלאווח
0.5  חבילה
דובדבנים מסוכרים, טריים
1  כוס
מים
1  כוס
סוכר לבן
1  כף
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לוקחים עלה של מלווח, מרדדים אותו טיפה וחותחים אותו כמו פיצה ל-6-8 משולשים, תלוי לאיזה גודל מרדדים את העלה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקצה הרחב של המשולש שמים 2-3 דובדבנים. סוגרים קצוות ומגלגלים לכיוון השפיץ (סוף המשולש) וכך הלאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    על נייר אפיה מסדרים אותם בשורות ומורחים בביצה טרופה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים לחום של 170 מעלות עד שיזהיבו.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים מכינים סירופ: מרתיחים מים, סוכר והלימון בסיר קטן. לאחר שהקוראסונים מוכנים טובלים אותם בסירופ.
  • שלב 6

    0 דקות
    לוקחים עלה של מלווח, מרדדים אותו טיפה וחותחים אותו כמו פיצה ל-6-8 משולשים, תלוי לאיזה גודל מרדדים את העלה.
  • שלב 7

    0 דקות
    בקצה הרחב של המשולש שמים 2-3 דובדבנים. סוגרים קצוות ומגלגלים לכיוון השפיץ (סוף המשולש) וכך הלאה.
  • שלב 8

    0 דקות
    על נייר אפיה מסדרים אותם בשורות ומורחים בביצה טרופה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכניסים לחום של 170 מעלות עד שיזהיבו.
  • שלב 10

    0 דקות
    בינתיים מכינים סירופ: מרתיחים מים, סוכר והלימון בסיר קטן. לאחר שהקוראסונים מוכנים טובלים אותם בסירופ.
קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 1 מתוך 10

לוקחים עלה של מלווח, מרדדים אותו טיפה וחותחים אותו כמו פיצה ל-6-8 משולשים, תלוי לאיזה גודל מרדדים את העלה.

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 2 מתוך 10

בקצה הרחב של המשולש שמים 2-3 דובדבנים. סוגרים קצוות ומגלגלים לכיוון השפיץ (סוף המשולש) וכך הלאה.

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 3 מתוך 10

על נייר אפיה מסדרים אותם בשורות ומורחים בביצה טרופה.

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 4 מתוך 10

מכניסים לחום של 170 מעלות עד שיזהיבו.

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 5 מתוך 10

בינתיים מכינים סירופ: מרתיחים מים, סוכר והלימון בסיר קטן. לאחר שהקוראסונים מוכנים טובלים אותם בסירופ.

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 6 מתוך 10

לוקחים עלה של מלווח, מרדדים אותו טיפה וחותחים אותו כמו פיצה ל-6-8 משולשים, תלוי לאיזה גודל מרדדים את העלה.

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 7 מתוך 10

בקצה הרחב של המשולש שמים 2-3 דובדבנים. סוגרים קצוות ומגלגלים לכיוון השפיץ (סוף המשולש) וכך הלאה.

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 8 מתוך 10

על נייר אפיה מסדרים אותם בשורות ומורחים בביצה טרופה.

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 9 מתוך 10

מכניסים לחום של 170 מעלות עד שיזהיבו.

קוראסונים קטנים טעימים ומהירים

שלב 10 מתוך 10

בינתיים מכינים סירופ: מרתיחים מים, סוכר והלימון בסיר קטן. לאחר שהקוראסונים מוכנים טובלים אותם בסירופ.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים