דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קורבייה - עוגיות חמאה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קורבייה - עוגיות חמאה

קורבייה - עוגיות חמאה

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: bodas julia
עוגיות חמאה פריכות עם שקדים, ריחניות וטעימות מאוד

רכיבים

מנות 25

המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5.5  כוסות
קמח לבן
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  שקית
סוכר וניל
400  גרם
חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
25 
שקדים מולבנים שלמים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים קמח ומערבבים. אם הבצק רך מדי מוסיפים כף או שתיים של קמח.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצרים כדורים ונועצים שקד בכל אחד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משאירים רווחים בין העוגיות שכן הן מתפשטות בתנור. אופים בחום נמוך במשך 20-30 דקות. העוגיות לא משחימות ונשארות לבנות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מצננים את העוגיות לחלוטין לפני שמחלצים מהתבנית, אחרת יתפוררו.
  • שלב 5

    0 דקות
    גיוונים: ניתן להוסיף תמצית שקדים או להחליף כוס וחצי קמח בפקאנים טחונים דק, ואז מוותרים על השקד הנעוץ בעוגיה.
  • שלב 6

    0 דקות
    החומרים לכמות גדולה מאד של עוגיות, אפשר להכין חצי כמות.
קורבייה - עוגיות חמאה

שלב 1 מתוך 6

מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים קמח ומערבבים. אם הבצק רך מדי מוסיפים כף או שתיים של קמח.

קורבייה - עוגיות חמאה

שלב 2 מתוך 6

יוצרים כדורים ונועצים שקד בכל אחד.

קורבייה - עוגיות חמאה

שלב 3 מתוך 6

מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משאירים רווחים בין העוגיות שכן הן מתפשטות בתנור. אופים בחום נמוך במשך 20-30 דקות. העוגיות לא משחימות ונשארות לבנות.

קורבייה - עוגיות חמאה

שלב 4 מתוך 6

מצננים את העוגיות לחלוטין לפני שמחלצים מהתבנית, אחרת יתפוררו.

קורבייה - עוגיות חמאה

שלב 5 מתוך 6

גיוונים: ניתן להוסיף תמצית שקדים או להחליף כוס וחצי קמח בפקאנים טחונים דק, ואז מוותרים על השקד הנעוץ בעוגיה.

קורבייה - עוגיות חמאה

שלב 6 מתוך 6

החומרים לכמות גדולה מאד של עוגיות, אפשר להכין חצי כמות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים