דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קנולי מקרון קפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קנולי מקרון קפה

קנולי מקרון קפה

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: נירית פסלר
קינוח איטלקי מטוגן וממולא בקרם עשיר וקטיפתי בטעם מקרון קפה בציפוי שוקולד שמשדרג את הטעם והנראות

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פסטה קנלוני (חבילה)
1  חבילה
אסם פודינג בטעם מקרון קפה
1  כף
אבקת סוכר
500  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה
0.5  כוס
חלב
200  גרם
שוקולד מריר
1  כף
שמן צמחי
0.5  ליטר
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הקנלוני עד להזהבה. מוציאים מהשמן לצלחת עם נייר סופג ומקררים.
  • שלב 2

    5 דקות
    קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום. ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים. מוסיפים את השמן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. טובלים את הקנלוני בשוקולד המומס ומכניסים לכמה דקות למקרר להתקשות של השוקולד.
  • שלב 3

    3 דקות
    להכנת המילוי: מכניסים לקערה שמנת, חלב, אבקת סוכר ופודינג ומקציפים לקרם רך. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן. מזלפים מהקרם לתוך הקנולים ומעבירים לקירור. מגישים קר.
קנולי מקרון קפה

שלב 1 מתוך 3

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הקנלוני עד להזהבה. מוציאים מהשמן לצלחת עם נייר סופג ומקררים.

קנולי מקרון קפה

שלב 2 מתוך 3

קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום. ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים. מוסיפים את השמן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. טובלים את הקנלוני בשוקולד המומס ומכניסים לכמה דקות למקרר להתקשות של השוקולד.

קנולי מקרון קפה

שלב 3 מתוך 3

להכנת המילוי: מכניסים לקערה שמנת, חלב, אבקת סוכר ופודינג ומקציפים לקרם רך. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן. מזלפים מהקרם לתוך הקנולים ומעבירים לקירור. מגישים קר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ק קארין

האם צריך לבשל קודם את הקלנולי?

מערכת בישולים

היי, לא, אין צורך 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • חלבי
  • פיוזן
  • חגיגה
  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • פירות
  • עוגיות
  • מהתנור
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • אוכל צרפתי
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • אוכל איטלקי
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • טיגון בשמן עמוק
  • קינוחי אינסטנט פודינג
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים