דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן בראון
עוד פינוק של המטבח היהודי המסורתי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח לבן
1  כוס
מים
0.5  כוס
שמן קנולה
1  קורט
מלח
8 
תפוח אדמה בינוניים
1 
בצל גדול
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל
2  כפות
שמן קנולה
1 
ביצה טרופה
0.25  כוס
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת הבצק: לערבב את הקמח, שמן, מים ומלח וללוש את הבצק. לחלק לארבעה כדורים.
  • שלב 2

    0 דקות
    להכנת המלית: לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמזהיב.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר נפרד: לחתוף תפו"א לקוביות, לכסות במים רותחים, להוסיף את התבלינים ושמן. כשרך להסיר מהאש, לשפוך את המים שבושלו ולהשאיר רק מעט. למעוך לפירה, להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    לקמח משטח ולרדד כל פעם עיגול בצק אחד. לפזר רבע מהפירה על הבצק ולגלגל לרולדה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להניח בתבנית את הרולדות. לחתוך כל רולדה עם סכין לכל אורכה, כל 3-5 ס"מ = מנה.
  • שלב 6

    0 דקות
    למרוח בביצה טרופה. ניתן לפזר שומשום.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאפות ב-180 מעלות, עד שמזהיב.
קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

שלב 1 מתוך 7

להכנת הבצק: לערבב את הקמח, שמן, מים ומלח וללוש את הבצק. לחלק לארבעה כדורים.

קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

שלב 2 מתוך 7

להכנת המלית: לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמזהיב.

קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

שלב 3 מתוך 7

בסיר נפרד: לחתוף תפו"א לקוביות, לכסות במים רותחים, להוסיף את התבלינים ושמן. כשרך להסיר מהאש, לשפוך את המים שבושלו ולהשאיר רק מעט. למעוך לפירה, להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב.

קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

שלב 4 מתוך 7

לקמח משטח ולרדד כל פעם עיגול בצק אחד. לפזר רבע מהפירה על הבצק ולגלגל לרולדה.

קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

שלב 5 מתוך 7

להניח בתבנית את הרולדות. לחתוך כל רולדה עם סכין לכל אורכה, כל 3-5 ס"מ = מנה.

קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

שלב 6 מתוך 7

למרוח בביצה טרופה. ניתן לפזר שומשום.

קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

שלב 7 מתוך 7

לאפות ב-180 מעלות, עד שמזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים