דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קסרול של טונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קסרול של טונה

קסרול של טונה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: סוזי עמר
מתכון של טונה אפויה בתוספת ציר של אבקת מרק פטריות, פסטה, ואגוזי קשיו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  חבילות
טונה משומרת בשמן
2.5  כוסות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג (אבקת תיבול מומסת במים חמים)
0.25  כוס
מים
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כוס
אגוזי קשיו קלויים שלמים
1  חבילה
פטריות שמפיניון חתוכות לחצאים
2  כוסות
פסטה אסם ספגטי 8 פוזילי, מבושלת
0.25  כוס
בצל ירוק קצוץ
1  כוס
סלרי קצוץ
3  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסננים את הטונה ומפוררים אותה לחתיכות קטנות. מערבבים את הטונה עם כל שאר המרכיבים (מלבד פירורי הלחם), עד לקבלת עיסה אחידה.
  • שלב 2

    1 דקות
    שמים בתבנית מתאימה, ומפזרים מעל פירורי לחם (או קמח מצה, או פירורי פתיתי תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 3

    40 דקות
    אופים, ללא כיסוי, בתנור שחומם מראש ל180 מעלות חום, למשך 40 דקות.
קסרול של טונה

שלב 1 מתוך 3

מסננים את הטונה ומפוררים אותה לחתיכות קטנות. מערבבים את הטונה עם כל שאר המרכיבים (מלבד פירורי הלחם), עד לקבלת עיסה אחידה.

קסרול של טונה

שלב 2 מתוך 3

שמים בתבנית מתאימה, ומפזרים מעל פירורי לחם (או קמח מצה, או פירורי פתיתי תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

קסרול של טונה

שלב 3 מתוך 3

אופים, ללא כיסוי, בתנור שחומם מראש ל180 מעלות חום, למשך 40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים