דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון פסטה לא קונוונציונלי - אבל טעים בהחלט
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב
0.5  כוס
שמן קנולה לא שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
1  כף
פלפל
500  גרם
פסטה אסם קרניים בינוניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את הכרוב משניים-שלושה עלים חיצוניים ונפטרים מהם. חותכים את הכרוב לפלחים גדולים. מכניסים שני פלחים למעבד מזון ומרסקים לחתיכות בגודל קוסקוס. מוציאים, סוחטים היטב-היטב (אין שומרים את הנוזלים) וחוזרים על הפעולה עם יתר הכרוב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים במחבת גדולה וכבדה את השמן. מוסיפים את הכרוב הסחוט ומטגנים על אש בינונית. מערבבים לעיתים תכופות. בהתחלה הכרוב יהיה בצבע ירוק רענן אבל אט אט הוא יקבל גוון בז מדכדך. זה הצבע שאנחנו מחפשים. אם נראה שצריך להוסיף עוד שמן לא להתבייש.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהכרוב מטוגן היטב ואפילו מתחיל (רק מתחיל!) להיחרך, מתבלים במלח ובהרבה פלפל שחור וטועמים. התערובת צריכה להיות מתקתקה-חריפה. מסירים מהאש. בשלב זה אפשר להקפיא לשימוש עתידי (ככלל, כרוב אחד מספיק לחצי קילו פסטה, וזה יניב תוספת לשמונה איש או מנה עיקרית לארבעה, כך שאפשר לעבוד גם על חצאי כמויות ולהקפיא חצי מהרוטב).
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים. מסננים ומחזירים לסיר. מוסיפים את תערובת הכרוב ומערבבים היטב על אש קטנה כדקה, עד שהמנה חמה. מגישים מייד.
קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

שלב 1 מתוך 4

מקלפים את הכרוב משניים-שלושה עלים חיצוניים ונפטרים מהם. חותכים את הכרוב לפלחים גדולים. מכניסים שני פלחים למעבד מזון ומרסקים לחתיכות בגודל קוסקוס. מוציאים, סוחטים היטב-היטב (אין שומרים את הנוזלים) וחוזרים על הפעולה עם יתר הכרוב.

קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

שלב 2 מתוך 4

מחממים במחבת גדולה וכבדה את השמן. מוסיפים את הכרוב הסחוט ומטגנים על אש בינונית. מערבבים לעיתים תכופות. בהתחלה הכרוב יהיה בצבע ירוק רענן אבל אט אט הוא יקבל גוון בז מדכדך. זה הצבע שאנחנו מחפשים. אם נראה שצריך להוסיף עוד שמן לא להתבייש.

קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

שלב 3 מתוך 4

כשהכרוב מטוגן היטב ואפילו מתחיל (רק מתחיל!) להיחרך, מתבלים במלח ובהרבה פלפל שחור וטועמים. התערובת צריכה להיות מתקתקה-חריפה. מסירים מהאש. בשלב זה אפשר להקפיא לשימוש עתידי (ככלל, כרוב אחד מספיק לחצי קילו פסטה, וזה יניב תוספת לשמונה איש או מנה עיקרית לארבעה, כך שאפשר לעבוד גם על חצאי כמויות ולהקפיא חצי מהרוטב).

קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

שלב 4 מתוך 4

מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים. מסננים ומחזירים לסיר. מוסיפים את תערובת הכרוב ומערבבים היטב על אש קטנה כדקה, עד שהמנה חמה. מגישים מייד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ב בקי

הוראות ברורות טעים מאוד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים