דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני טוריקה
מאיטליה באהבה: קציצות בשר מיוחדות הממולאות בביצים. ניתן להגיש לצד אורז, פירה ועוד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
ביצה קשות
2 
ביצה רכות
1  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
0.5  קורט
אגוז מוסקט טחון אגוז מוסקט
1  קורט
מלח מלח
1  קורט
פלפל לפי הטעם
1 
בצל גדול קצוץ דק
0.25  זר
בזיליקום
2  עלים
רוזמרין
2  עלים
תימין
0.5  זר
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים קלות את הבצל עם מעט מאוד שמן עד להשחמה.
  • שלב 2

    30 דקות
    בקערה עמוקה מערבבים את כל החמרים ללא הביצים הקשות ומניחים כ-30 דקות לספיגת כל הטעמים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים נייר פרגמנט בתבנית פיירקס עמוקה ומורחים מעט שמן.
  • שלב 4

    0 דקות
    צרים מהתערובת כדור ומשטחים מעט לצורת כדור בייסבול.
  • שלב 5

    0 דקות
    חורצים צד אחד בכדור ומחדירים לכל האורך אחת אחרי השניה את הביצים הקשות וסוגרים את כדור הבשר טוב כדי שלא יפתח.
  • שלב 6

    35 דקות
    עוטפים טוב את כדור הבשר בנייר הפרגמנט מכל הצדדים, מכסים במכסה של הפיירקס ומכניסים לתנור ל-200 מעלות לכ-35 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים מהתנור להתקררות,
  • שלב 8

    0 דקות
    לפני ההגשה פורסים לעובי כ-2 ס"מ ומגישים.
  • שלב 9

    0 דקות
    אפשר להכין רוטב פיטריות או רוטב בשר וליצוק על הבשר בזמן ההגשה.
קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

שלב 1 מתוך 9

מטגנים קלות את הבצל עם מעט מאוד שמן עד להשחמה.

קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

שלב 2 מתוך 9

בקערה עמוקה מערבבים את כל החמרים ללא הביצים הקשות ומניחים כ-30 דקות לספיגת כל הטעמים.

קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

שלב 3 מתוך 9

מניחים נייר פרגמנט בתבנית פיירקס עמוקה ומורחים מעט שמן.

קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

שלב 4 מתוך 9

צרים מהתערובת כדור ומשטחים מעט לצורת כדור בייסבול.

קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

שלב 5 מתוך 9

חורצים צד אחד בכדור ומחדירים לכל האורך אחת אחרי השניה את הביצים הקשות וסוגרים את כדור הבשר טוב כדי שלא יפתח.

קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

שלב 6 מתוך 9

עוטפים טוב את כדור הבשר בנייר הפרגמנט מכל הצדדים, מכסים במכסה של הפיירקס ומכניסים לתנור ל-200 מעלות לכ-35 דקות.

קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

שלב 7 מתוך 9

מוציאים מהתנור להתקררות,

קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

שלב 8 מתוך 9

לפני ההגשה פורסים לעובי כ-2 ס"מ ומגישים.

קציצת בשר איטלקית (פולפטונה)

שלב 9 מתוך 9

אפשר להכין רוטב פיטריות או רוטב בשר וליצוק על הבשר בזמן ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצת המבורגר ביתית

    קציצת המבורגר ביתית

    קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים