דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרוסטיני עם ירקות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרוסטיני עם ירקות

קרוסטיני עם ירקות

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה ראשונה קלילה וקריספית: הר ירקות מוקפצים על פרוסות באגט קלויות בגריל

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
שמן זית
1 
בצל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
1 
פלפל אדום או פלפל צהוב מנוקה וחתוך לקוביות קטנות
1 
פלפל אדום חריף קצוץ דק
4 
קישוא קטנים, מנוקים וחתוכים לקוביות קטנות
18 
עגבנייה חתוכות לרבעים
3  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
2  שיני
שום מעוכות
1  כוס
בזיליקום קצוצים
1  כפית
מלח
16  פרוסות
בגט או לחם איטלקי, מוברשות בשמן זית וקלויות בגריל
0.17  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת, או בווק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצל כ-7 דקות על אש בינונית, עד שהוא הופך לשקוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים פלפלים (גם החריף), קישואים ומטגנים. מערבבים עוד 3-4 דק'.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים עגבניות וקטשופ, וממשיכים לטגן ולערבב עוד 2-3 דק'.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכבים את האש, ומוסיפים לירקות את עלי הבזיליקום ואת שיני השום המעוכות. מתקנים את התיבול לפי הצורך.
  • שלב 6

    0 דקות
    מברישים את פרוסות הבאגט\הלחם בשמן הזית משני הצדדים.
  • שלב 7

    0 דקות
    עורמים את הירקות החמימים על הבאגט הקלוי ומגישים. בתיאבון!
קרוסטיני עם ירקות

שלב 1 מתוך 7

מחממים שמן במחבת, או בווק.

קרוסטיני עם ירקות

שלב 2 מתוך 7

מטגנים את הבצל כ-7 דקות על אש בינונית, עד שהוא הופך לשקוף.

קרוסטיני עם ירקות

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים פלפלים (גם החריף), קישואים ומטגנים. מערבבים עוד 3-4 דק'.

קרוסטיני עם ירקות

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים עגבניות וקטשופ, וממשיכים לטגן ולערבב עוד 2-3 דק'.

קרוסטיני עם ירקות

שלב 5 מתוך 7

מכבים את האש, ומוסיפים לירקות את עלי הבזיליקום ואת שיני השום המעוכות. מתקנים את התיבול לפי הצורך.

קרוסטיני עם ירקות

שלב 6 מתוך 7

מברישים את פרוסות הבאגט\הלחם בשמן הזית משני הצדדים.

קרוסטיני עם ירקות

שלב 7 מתוך 7

עורמים את הירקות החמימים על הבאגט הקלוי ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים