דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרפלעך של אמא פולה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרפלעך של אמא פולה

קרפלעך של אמא פולה

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיקי אלקיים
היום כבר לא עושים קרפלעך כאלה מההתחלה ועד הסוף. מהבצק, דרך המילוי העשיר ועד המרק

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
עוף מפורקים ללא עור ועצמות
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון מפורק לקוביות ללא עור ועצמות
1 
בצל קצוץ לקוביות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
3  כפות
שמן קנולה לטיגון
2 
ביצה שלמות
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג מנופה
0  לפי הטעם
מלח
0.75  כוס
מים פושרים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשרים ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מטגנים מספר דקות על אש קטנה תוך כדי ערבוב. מקררים.
  • שלב 3

    0 דקות
    את התערובת הקרה טוחנים במטחנת בשר או מעבד מזון.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערה שמים 3/4 מכמות הקמח ויוצרים גומה במרכז, אליה מוסיפים בהדרגה את הביצה, המים והמלח. בכל פעם לערבב בהתאמה עם הקמח עד שנוצר בצק רך ונעים למגע ואינו נדבק לידיים.
  • שלב 5

    0 דקות
    על משטח עבודה מקומח מרדדים למרובע רבע מהבצק וחותכים אותו לריבועים בגודל 4X4 ס"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    במרכז כל ריבוע שמים כפית שטוחה של המילוי, מקפלים למשולש ומהדקים את השוליים והקצוות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרתיחים מים בסיר גדול עם מלח ומעט שמן. מניחים את הכיסונים אחד אחד בתוך המים ומבשלים כארבע דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    לאחר שהכיסונים צפו במים, מוציאים ומגישים במרק עוף או כמנה ראשונה.
קרפלעך של אמא פולה

שלב 1 מתוך 8

מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

קרפלעך של אמא פולה

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את הבשרים ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מטגנים מספר דקות על אש קטנה תוך כדי ערבוב. מקררים.

קרפלעך של אמא פולה

שלב 3 מתוך 8

את התערובת הקרה טוחנים במטחנת בשר או מעבד מזון.

קרפלעך של אמא פולה

שלב 4 מתוך 8

בקערה שמים 3/4 מכמות הקמח ויוצרים גומה במרכז, אליה מוסיפים בהדרגה את הביצה, המים והמלח. בכל פעם לערבב בהתאמה עם הקמח עד שנוצר בצק רך ונעים למגע ואינו נדבק לידיים.

קרפלעך של אמא פולה

שלב 5 מתוך 8

על משטח עבודה מקומח מרדדים למרובע רבע מהבצק וחותכים אותו לריבועים בגודל 4X4 ס"מ.

קרפלעך של אמא פולה

שלב 6 מתוך 8

במרכז כל ריבוע שמים כפית שטוחה של המילוי, מקפלים למשולש ומהדקים את השוליים והקצוות.

קרפלעך של אמא פולה

שלב 7 מתוך 8

מרתיחים מים בסיר גדול עם מלח ומעט שמן. מניחים את הכיסונים אחד אחד בתוך המים ומבשלים כארבע דקות.

קרפלעך של אמא פולה

שלב 8 מתוך 8

לאחר שהכיסונים צפו במים, מוציאים ומגישים במרק עוף או כמנה ראשונה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לשבת
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים