הינך נמצא כאן
קרקר ריפאג' עם כבד קצוץ וריבת בצל
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

קרקר ריפאג' עם כבד קצוץ וריבת בצל של גל קספרס ממאסטר שף

מיכל אנסקי התלהבה רצח מהקרקר המרוקאי של גל, שלמרבה ההפתעה והמקוריות מבוסס בכלל על פתי בר. הכבד הקצוץ וריבת הבצל הם רק בונוס (בונוס טעים למות, אבל בונוס)
6.3
דירוג ממוצע: 3 (10)
קל
16 מצרכים
1:30 שעות

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 3 (10)

קטגוריות