דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוקוט קרומפלי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוקוט קרומפלי

רוקוט קרומפלי

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מאפה הונגרי מדהים של שכבות תפוחי אדמה, ביצה קשה, שמנת וגבינות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
תפוח אדמה גדולים (קליפה אדומה)
6 
ביצה
3  גביעים
שמנת חמוצה
1  מיכל
שמנת מתוקה
200  גרם
פירורי לחם פירורית זהב
100  גרם
חמאה
30  גרם
גבינת קשקבל
1  קורט
מלח
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  קורט
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים במחבת פירורי לחם בחמאה, מתבלים באבקת מרק, ומניחים בתחתית תבנית עמוקה ומשומנת כמחצית הכמות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים תפו"א עד לרכותם ומקלפים.
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים את תפו"א בעובי 1/2 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בתבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגרדים מעל ביצים קשות.
  • שלב 5

    5 דקות
    מערבבים בקערה שמנת חמוצה עם שמנת מתוקה, מורחים מעל הביצים ומפזרים מעל פירורי לחם. יוצרים שכבה נוספת של תפו"א, ביצים קשות ופירורי לחם. מעל הכל מפזרים את הקשקבל. *ניתן להמיר את הקשקבל בגבינת פרמזן מגוררת. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 6

    35 דקות
    מכסים באלומיניום, ומכניסים לתנור ב-170 מעלות ל-35 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    עשר דקות לפני הסיום, מורידים את רדיד האלומיניום להשחמה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים בצלחת הגשה ואוכלים חם. בתיאבון!
רוקוט קרומפלי

שלב 1 מתוך 8

מטגנים במחבת פירורי לחם בחמאה, מתבלים באבקת מרק, ומניחים בתחתית תבנית עמוקה ומשומנת כמחצית הכמות.

רוקוט קרומפלי

שלב 2 מתוך 8

מבשלים תפו"א עד לרכותם ומקלפים.

רוקוט קרומפלי

שלב 3 מתוך 8

פורסים את תפו"א בעובי 1/2 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בתבנית.

רוקוט קרומפלי

שלב 4 מתוך 8

מגרדים מעל ביצים קשות.

רוקוט קרומפלי

שלב 5 מתוך 8

מערבבים בקערה שמנת חמוצה עם שמנת מתוקה, מורחים מעל הביצים ומפזרים מעל פירורי לחם. יוצרים שכבה נוספת של תפו"א, ביצים קשות ופירורי לחם. מעל הכל מפזרים את הקשקבל. *ניתן להמיר את הקשקבל בגבינת פרמזן מגוררת. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

רוקוט קרומפלי

שלב 6 מתוך 8

מכסים באלומיניום, ומכניסים לתנור ב-170 מעלות ל-35 דקות.

רוקוט קרומפלי

שלב 7 מתוך 8

עשר דקות לפני הסיום, מורידים את רדיד האלומיניום להשחמה.

רוקוט קרומפלי

שלב 8 מתוך 8

מגישים בצלחת הגשה ואוכלים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים