דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שושברק מקוצר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שושברק מקוצר

שושברק מקוצר

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הגרסה התל אביבית למתכון הערבי המוצלח. או במילים אחרות: פסטה ברוטב יוגורט עיזים חם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8  גביעים
יוגורט
1  כף
קמח לבן
1  כוס
מים
2  כפות
זעתר
1  כף
נענע
5  שיני
שום קצוצות דק
0.25  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0.5  קילוגרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: שמים את כל היוגורט בסיר. בוחשים היטב את הקורנפלור בכוס מים עד שהוא נמס לגמרי ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה עדינה תוך כדי בחישה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הזעתר, מלח ופלפל וממשיכים לבשל על סף רתיחה תוך כדי בחישה עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש (אפשר להכין כמה שעות מראש ולשמור מחוץ למקרר).
  • שלב 3

    0 דקות
    לקראת ההגשה, מרתיחים את הפסטה במים עד שהיא כמעט-כמעט מוכנה. במקביל, מזהיבים את השום בשמן הזית במחבת קטנה. עוד במקביל: מחממים את רוטב הלבן עד לסף רתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את תוכן המחבת (כולל השמן) לסיר, מוסיפים את הנענע היבשה ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסננים את הפסטה הכמעט מוכנה ומוסיפים לסיר הלבן. בוחשים ומבשלים שתי דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים עם הרבה רוטב בצלחות עמוקות ואוכלים בכף.
שושברק מקוצר

שלב 1 מתוך 6

מכינים את הרוטב: שמים את כל היוגורט בסיר. בוחשים היטב את הקורנפלור בכוס מים עד שהוא נמס לגמרי ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה עדינה תוך כדי בחישה.

שושברק מקוצר

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הזעתר, מלח ופלפל וממשיכים לבשל על סף רתיחה תוך כדי בחישה עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש (אפשר להכין כמה שעות מראש ולשמור מחוץ למקרר).

שושברק מקוצר

שלב 3 מתוך 6

לקראת ההגשה, מרתיחים את הפסטה במים עד שהיא כמעט-כמעט מוכנה. במקביל, מזהיבים את השום בשמן הזית במחבת קטנה. עוד במקביל: מחממים את רוטב הלבן עד לסף רתיחה.

שושברק מקוצר

שלב 4 מתוך 6

יוצקים את תוכן המחבת (כולל השמן) לסיר, מוסיפים את הנענע היבשה ומערבבים.

שושברק מקוצר

שלב 5 מתוך 6

מסננים את הפסטה הכמעט מוכנה ומוסיפים לסיר הלבן. בוחשים ומבשלים שתי דקות.

שושברק מקוצר

שלב 6 מתוך 6

מגישים עם הרבה רוטב בצלחות עמוקות ואוכלים בכף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים