דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן

שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בואו ללמוד איך מכינים מעדן ביתי בשלוש שכבות מושלמות של עונג מתוק

רכיבים

מנות 18

המתכון הזה נוצר עבור 18 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
ג'לי פטל 85 גרם אסם
4  כפות
פטל (50 גרם)
2  כפות
סוכר לבן (20 גרם)
1  כף
מים
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
3  כפות
סוכר לבן
3  חבילות
שוקולד לבן
100  מיליליטר
שמנת מתוקה (חצי כוס)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים תבנית השקעים (מומלץ להשתמש בתבנית סיליקון) + מקלוני ארטיק/מקלוני סוכריה/שיפודים לנעיצה.
  • שלב 2

    10 דקות
    מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ויוצקים לתוך תבנית השקעים בגובה 1 ס"מ. מקפיאים כ-10 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים פטל קפוא עם סוכר ומים בסיר על אש קטנה ומועכים היטב את הפרי עד קבלת מחית. מצננים.
  • שלב 4

    10 דקות
    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת רכה ומערבבים לתוך הקצפת את מחית הפטל. יוצקים על שכבת הג'לי ומקפיאים ל-10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממיסים את השמנת והשוקולד במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.
  • שלב 6

    10 דקות
    יוצקים על שכבת המקפא ומקפיאים ל 10 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים מהמקפיא, נועצים מקלות ארטיק במרכז כל שקע ומקפיאים לשעתיים לפחות.1.. מחלצים מהתבנית ומגישים או שומרים בהקפאה עד ההגשה.
שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן

שלב 1 מתוך 7

מכינים תבנית השקעים (מומלץ להשתמש בתבנית סיליקון) + מקלוני ארטיק/מקלוני סוכריה/שיפודים לנעיצה.

שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן

שלב 2 מתוך 7

מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ויוצקים לתוך תבנית השקעים בגובה 1 ס"מ. מקפיאים כ-10 דקות.

שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן

שלב 3 מתוך 7

מחממים פטל קפוא עם סוכר ומים בסיר על אש קטנה ומועכים היטב את הפרי עד קבלת מחית. מצננים.

שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן

שלב 4 מתוך 7

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת רכה ומערבבים לתוך הקצפת את מחית הפטל. יוצקים על שכבת הג'לי ומקפיאים ל-10 דקות.

שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן

שלב 5 מתוך 7

ממיסים את השמנת והשוקולד במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.

שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן

שלב 6 מתוך 7

יוצקים על שכבת המקפא ומקפיאים ל 10 דקות.

שלגון טריקולור פטל ושוקולד לבן

שלב 7 מתוך 7

מוציאים מהמקפיא, נועצים מקלות ארטיק במרכז כל שקע ומקפיאים לשעתיים לפחות.1.. מחלצים מהתבנית ומגישים או שומרים בהקפאה עד ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים