-
שלב 1
0 דקות
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל, מצננים מעט.
-
שלב 2
0 דקות
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד אשר מתקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.
-
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב עד להטמעה.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את אבקת השקדים ואת הקמח לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הליקר ומערבבים קלות.
-
שלב 6
90 דקות
מכניסים את התערובת למקרר ל-90 דקות עד להתקשות.
-
שלב 7
0 דקות
מניחים על משטח עבודה 2 צלחות עמוקות: באחת שמים סוכר רגיל, בצלחת השנייה שמים אבקת סוכר ובקערית קטנה שמים מים להרטבת הידיים.
-
שלב 8
0 דקות
מוציאים את קערת התערובת מהמקרר, קורצים עיגולים ומגלגלים, מעבירים לצלחת הסוכר הרגיל ומגלגלים, מעבירים לצלחת עם אבקת הסוכר וגם שם מגלגלים עד לכיסוי כל העוגייה.
-
שלב 9
0 דקות
מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
שלב 10
15 דקות
מחממים תנור ל-170-180 מעלות זמן אפייה של 15 דקות ולא יותר. העוגייה תראה רכה וזה בסדר. העוגיות מתקשות מעט מחוץ לתנור. יתקבלו עוגיות רכות ונימוחות.
-
שלב 11
1 דקות
ניתן להמיר את הקמח לקמח תופח כשר לפסח אסם ואת הליקר בברנדי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
כתוב ביקורת