המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל מצרכי הבלילה בקערה ולהכניס את השניצלים.
ניתן להשרות את השניצלים בבלילה לילה במקרר, אך לא חובה.
לצפות את השניצלים היטב בפירורי הלחם.
לטגן במחבת חמה עם שמן בחום בינוני.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0