דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס

״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: קובי אדרי
אטריות דקות - ״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס ברוטב חמאה לימוני

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
אטריות דקות אסם 400גרם
300  גרם
סלמון חתוך לקוביות ללא עור
1  כף
תבלין עוף או טוסקנה
1.5  כפיות
מלח (חצי כפית לדג וכפית לרוטב)
4  שיני
שום קצוצות דק
3  כפות
שמן זית
50  גרם
חמאה
4 
אספרגוס קלופים בקצה וחתוכים לחתיכות גדולות
0.5  כוס
יין לבן
1 
לימון (סחוט למיץ וקליפה מגוררת)
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
1  זר
פטרוזיליה קצוץ דק
1  כפית
פלפל אדום חריף
0.5  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מבשלים את האטריות במים רותחים עם מלח 5 דקות (בהוראות רשום 7 דקות אבל זה יעבור לרוטב ושם ימשיך להתבשל אז 5 דקות יספיקו). מסננים את האטריות.
  • שלב 2

    3 דקות
    בקערה שמים את הסלמון עם תבלין הפילדלפיה, 1/2 כפית מלח ומעט שמן זית. צורבים את קוביות הדג כ-2 דקות מכל צד ומסירים מהאש.
  • שלב 3

    5 דקות
    לוקחים מחבת רחבה או מחבת פאייה, שמים חצי מכמות החמאה ו-2 כפות שמן זית, מטגנים את האספרגוסים על אש לא גבוהה מאוד כ-4 דקות. מוסיפים את השום הקצוץ ממשיכים לערבב, נזהרים שהשום לא יישרף.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים את היין הלבן ונותנים לאלכוהול להתאדות ולהצטמצם.
  • שלב 5

    1 דקות
    מוסיפים את חצי כפית פלפל השאטה, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
  • שלב 6

    5 דקות
    מוסיפים את הלימון הסחוט, גרידת הלימון והפטרוזיליה ונותנים לרוטב להצטמצם מעט.
  • שלב 7

    5 דקות
    מנמיכים את האש ומוסיפים את שאר החמאה, נותנים לה להתאחד עם הרוטב ואז מוסיפים את הפרמזן ואת האטריות. מערבבים קלות ומוסיפים את הסלמון שיתחמם עם הרוטב. מגישים חם.
״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס

שלב 1 מתוך 7

מבשלים את האטריות במים רותחים עם מלח 5 דקות (בהוראות רשום 7 דקות אבל זה יעבור לרוטב ושם ימשיך להתבשל אז 5 דקות יספיקו). מסננים את האטריות.

״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס

שלב 2 מתוך 7

בקערה שמים את הסלמון עם תבלין הפילדלפיה, 1/2 כפית מלח ומעט שמן זית. צורבים את קוביות הדג כ-2 דקות מכל צד ומסירים מהאש.

״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס

שלב 3 מתוך 7

לוקחים מחבת רחבה או מחבת פאייה, שמים חצי מכמות החמאה ו-2 כפות שמן זית, מטגנים את האספרגוסים על אש לא גבוהה מאוד כ-4 דקות. מוסיפים את השום הקצוץ ממשיכים לערבב, נזהרים שהשום לא יישרף.

״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את היין הלבן ונותנים לאלכוהול להתאדות ולהצטמצם.

״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את חצי כפית פלפל השאטה, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.

״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס

שלב 6 מתוך 7

מוסיפים את הלימון הסחוט, גרידת הלימון והפטרוזיליה ונותנים לרוטב להצטמצם מעט.

״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס

שלב 7 מתוך 7

מנמיכים את האש ומוסיפים את שאר החמאה, נותנים לה להתאחד עם הרוטב ואז מוסיפים את הפרמזן ואת האטריות. מערבבים קלות ומוסיפים את הסלמון שיתחמם עם הרוטב. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אורנה

מה אפשר במקום אספרגוס?

מערכת בישולים

היי, שעועית ירוקה 🌸

ט טליה

מאוד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים