דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: קובי אדרי
מנה ראשונה או תוספת מגניבה שאפשר להכין בקלות. הראשון צ׳ילי עם חמאה שהזכיר בטעם הום פרייז והשני ברביקיו פרמזן ועירית, מתקתק ומעושן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
תפוח אדמה גדולים וקלופים
0.5  כוס
רוטב ברביקיו 290 מ"ל
1  כף
עירית קצוצה
3  כפות
גבינת פרמזן
2 
תפוח אדמה גדולים קלופים
0.5  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
40  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    לשפכטל ברביקיו: מורחים על נייר אפייה שכבה של רוטב ברביקיו. מפזרים את גבינת הפרמזן.
  • שלב 2

    5 דקות
    חותכים את תפוחי האדמה דק דק, עדיף במנדולינה, ומסדרים על שכבת הברביקיו/פרמזן כשהם צמודים אחד לשני.
  • שלב 3

    1 דקות
    מוסיפים מעט מלח פלפל. מוסיפים עירית.
  • שלב 4

    20 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ-20 דקות.
  • שלב 5

    1 דקות
    לשפכטל צ'ילי מתוק: מורחים שכבה דקה של רוטב צ'ילי על נייר אפייה.
  • שלב 6

    2 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה הפרוסים.
  • שלב 7

    2 דקות
    מוסיפים מלח פלפל וחמאה. מפזרים עירית.
  • שלב 8

    20 דקות
    מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ל-20 דקות.
שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

שלב 1 מתוך 8

לשפכטל ברביקיו: מורחים על נייר אפייה שכבה של רוטב ברביקיו. מפזרים את גבינת הפרמזן.

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

שלב 2 מתוך 8

חותכים את תפוחי האדמה דק דק, עדיף במנדולינה, ומסדרים על שכבת הברביקיו/פרמזן כשהם צמודים אחד לשני.

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים מעט מלח פלפל. מוסיפים עירית.

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

שלב 4 מתוך 8

מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ-20 דקות.

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

שלב 5 מתוך 8

לשפכטל צ'ילי מתוק: מורחים שכבה דקה של רוטב צ'ילי על נייר אפייה.

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים את תפוחי האדמה הפרוסים.

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

שלב 7 מתוך 8

מוסיפים מלח פלפל וחמאה. מפזרים עירית.

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

שלב 8 מתוך 8

מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ל-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • על האש
  • חברים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • מהתנור
  • מתאבנים
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • אוכל מקומי
  • תפוחי אדמה
  • מנה עליונה
  • מנות צלויות
  • אוכל אמריקאי
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים