דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שקיות עלי פילו ממולאים בבשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שקיות עלי פילו ממולאים בבשר

שקיות עלי פילו ממולאים בבשר

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מנה ראשונה מרשימה וטעימה של עלי פילו ממולאים בבשר

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  חבילות
בצק פילו חתוכים לריבועים בגודל 10X10 ס"מ
500  גרם
בשר בקר טחון טחון
3 
כבד עוף צלויים וקצוצים
1 
בצל קצוץ
2  שיני
שום כתושים
1  קורט
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
6  עלים
פטרוזיליה קצוצים דק
2  כפות
שמן קנולה
3  כפות
שמן קנולה להכנת המילית
8  עלים
עירית
0  לפי הטעם
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0  לפי הטעם
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת המלית: במחבת רחבה עם שמן חם מאדים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש, את הבשר הטחון וכן את נתחי הכבד הצלויים, מאדים ומערבבים יחד כעשר דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומאדים למשך כחמש דקות נוספות. מורידים את המחבת מהכיריים, ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    להכנת עלי הפילו: מפרקים בזהירות דף אחד מעלי הפילו. יוצרים ריבועים בגודל 10X10 ס"מ. מברישים כל ריבוע במעט שמן. במרכז כל ריבוע מניחים מעט מהמלית, ובעדינות סוגרים את הקצוות ויוצרים שקיות. את השקיות יש לקשור עם עירית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את שקיות הפילו על גבי תבנית אפייה עם נייר אפייה. מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, או עד ששקיות הפילו הממולאות מקבלות גוון זהוב יפה.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופן ההגשה: מניחים את שקיות עלי הפילו הממולאים בכלי הגשה נאה, לצד צלוחיות רוטב צ'ילי מתוק או סויה. בתיאבון!
שקיות עלי פילו ממולאים בבשר

שלב 1 מתוך 4

להכנת המלית: במחבת רחבה עם שמן חם מאדים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש, את הבשר הטחון וכן את נתחי הכבד הצלויים, מאדים ומערבבים יחד כעשר דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומאדים למשך כחמש דקות נוספות. מורידים את המחבת מהכיריים, ומניחים בצד.

שקיות עלי פילו ממולאים בבשר

שלב 2 מתוך 4

להכנת עלי הפילו: מפרקים בזהירות דף אחד מעלי הפילו. יוצרים ריבועים בגודל 10X10 ס"מ. מברישים כל ריבוע במעט שמן. במרכז כל ריבוע מניחים מעט מהמלית, ובעדינות סוגרים את הקצוות ויוצרים שקיות. את השקיות יש לקשור עם עירית.

שקיות עלי פילו ממולאים בבשר

שלב 3 מתוך 4

מניחים את שקיות הפילו על גבי תבנית אפייה עם נייר אפייה. מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, או עד ששקיות הפילו הממולאות מקבלות גוון זהוב יפה.

שקיות עלי פילו ממולאים בבשר

שלב 4 מתוך 4

אופן ההגשה: מניחים את שקיות עלי הפילו הממולאים בכלי הגשה נאה, לצד צלוחיות רוטב צ'ילי מתוק או סויה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים