במחבת ווק לטגן עם כף שמן זית טיגון קל את הירקות לקט סיני עד לטיגון קל של הירקות (במידה ויש נוזלים לשפוך).
שלב 2
0 דקות
במקביל במחבת אחרת לטגן את הקוביות חזה עוף עד לקבלת צבע לבן ולהוציא ולהניח בצד.
שלב 3
0 דקות
להוסיף כף שמן להוסיף שאר התיבול ולערבב בעדינות לטעום ולתקן תיבול.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את הקוביות חזה עוף לירקות להוסיף ולטגן תוך כדי ערבוב.
שלב 5
0 דקות
לכבות את הגז ולתת שיתקרר מעט.
שלב 6
0 דקות
במחבת לטגן טורטיה אחת שניה מכל צד ולהוציא לקחת חופן מהלקט להניח בקצה הטורטיה, לקפל משני הצדדים כמו מעטפה ואחר כך לקפל מהקצה ולגלגל, כך לבצע עם כל הטורטיות.
שלב 7
0 דקות
לחתוך טורטיה באלכסון ולהגיש.
שלב 1
מתוך
7
במחבת ווק לטגן עם כף שמן זית טיגון קל את הירקות לקט סיני עד לטיגון קל של הירקות (במידה ויש נוזלים לשפוך).
שלב 2
מתוך
7
במקביל במחבת אחרת לטגן את הקוביות חזה עוף עד לקבלת צבע לבן ולהוציא ולהניח בצד.
שלב 3
מתוך
7
להוסיף כף שמן להוסיף שאר התיבול ולערבב בעדינות לטעום ולתקן תיבול.
שלב 4
מתוך
7
להוסיף את הקוביות חזה עוף לירקות להוסיף ולטגן תוך כדי ערבוב.
שלב 5
מתוך
7
לכבות את הגז ולתת שיתקרר מעט.
שלב 6
מתוך
7
במחבת לטגן טורטיה אחת שניה מכל צד ולהוציא לקחת חופן מהלקט להניח בקצה הטורטיה, לקפל משני הצדדים כמו מעטפה ואחר כך לקפל מהקצה ולגלגל, כך לבצע עם כל הטורטיות.
שלב 7
מתוך
7
לחתוך טורטיה באלכסון ולהגיש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0