לחתוך את השזיפים לפרוסות בעובי חצי ס"מ ושוב לחצי, לשים בקערה, להוסיף קינמון, סוכר ולימון, לערבב ולהניח בצד ל-10 דקות.
שלב 2
0 דקות
לחתוך את החמאה לעשר חתיכות ולשים בכל תבנית אישית חתיכת חמאה, מעליה לשים שתי כפות שזיפים, בכל תבנית לפזר את הרוטב ואת יתרת השזיפים שנשארו בין כל התבניות.
שלב 3
0 דקות
לחמם תנור ל-180 מעלות.
שלב 4
0 דקות
להכנת השטרוייזל: בקערית לשים חמאה, חלמון, סוכר וניל וקמח תופח, למעוך עם מזלג עד לקבלת תערובת פירורית. לפזר על כל תבנית מעט מהפירורים בצורה שווה (זה לא חייב לכסות את כל השזיפים)להכניס לתנור מחומם מראש ל-20 דקות או עד שהשטרוייזל משחים מעט.
שלב 5
10 דקות
להוציא מהתנור להמתין עשר דקות, להגיש עם כף גלידת וניל, או שמנת מתוקה מוקצפת עם שתי כפות אינסטנט פודינג וניל (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), אפשר לפזר מעט אבקת סוכר לקישוט.
שלב 1
מתוך
5
לחתוך את השזיפים לפרוסות בעובי חצי ס"מ ושוב לחצי, לשים בקערה, להוסיף קינמון, סוכר ולימון, לערבב ולהניח בצד ל-10 דקות.
שלב 2
מתוך
5
לחתוך את החמאה לעשר חתיכות ולשים בכל תבנית אישית חתיכת חמאה, מעליה לשים שתי כפות שזיפים, בכל תבנית לפזר את הרוטב ואת יתרת השזיפים שנשארו בין כל התבניות.
שלב 3
מתוך
5
לחמם תנור ל-180 מעלות.
שלב 4
מתוך
5
להכנת השטרוייזל: בקערית לשים חמאה, חלמון, סוכר וניל וקמח תופח, למעוך עם מזלג עד לקבלת תערובת פירורית. לפזר על כל תבנית מעט מהפירורים בצורה שווה (זה לא חייב לכסות את כל השזיפים)להכניס לתנור מחומם מראש ל-20 דקות או עד שהשטרוייזל משחים מעט.
שלב 5
מתוך
5
להוציא מהתנור להמתין עשר דקות, להגיש עם כף גלידת וניל, או שמנת מתוקה מוקצפת עם שתי כפות אינסטנט פודינג וניל (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), אפשר לפזר מעט אבקת סוכר לקישוט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0