דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות קורזיקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות קורזיקים

עוגיות קורזיקים

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: גליה ציבן
עוגיות עם ציפוי קינמון וסוכר, טעים ונעים

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
סוכר לבן
2 
ביצה
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
ריוויון או כל יוגורט לבן אחר
3.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0  לפי הטעם
קינמון טחון מעורב עם סוכר לבן או סוכר חום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים סוכר עם ביצים. מוסיפים רוויון ושמן ומערבבים שוב. מוסיפים קמח בהדרגה.
  • שלב 2

    0 דקות
    יש ללוש את התערובת טוב-טוב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשתיים או שלוש "לחמניות" בגודל שווה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לשים עוד קצת כל לחמנייה בנפרד ומרדדים אותה לעובי של 1/2 ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    על הבצק המרודד מציירים "מסילות" עם צד לא חד של מזלג בעל שיניים ארוכות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים מלמעלה קינמון מעורב עם סוכר לבן או סוכר חום.
  • שלב 7

    0 דקות
    חותכים את הבצק בעזרת כוס הפוכה ומסדרים את העוגיות בתבנית
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים כ-20 דקות (עד להזהבה) בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
עוגיות קורזיקים

שלב 1 מתוך 8

מערבבים סוכר עם ביצים. מוסיפים רוויון ושמן ומערבבים שוב. מוסיפים קמח בהדרגה.

עוגיות קורזיקים

שלב 2 מתוך 8

יש ללוש את התערובת טוב-טוב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.

עוגיות קורזיקים

שלב 3 מתוך 8

מחלקים את הבצק לשתיים או שלוש "לחמניות" בגודל שווה.

עוגיות קורזיקים

שלב 4 מתוך 8

לשים עוד קצת כל לחמנייה בנפרד ומרדדים אותה לעובי של 1/2 ס"מ.

עוגיות קורזיקים

שלב 5 מתוך 8

על הבצק המרודד מציירים "מסילות" עם צד לא חד של מזלג בעל שיניים ארוכות.

עוגיות קורזיקים

שלב 6 מתוך 8

מפזרים מלמעלה קינמון מעורב עם סוכר לבן או סוכר חום.

עוגיות קורזיקים

שלב 7 מתוך 8

חותכים את הבצק בעזרת כוס הפוכה ומסדרים את העוגיות בתבנית

עוגיות קורזיקים

שלב 8 מתוך 8

אופים כ-20 דקות (עד להזהבה) בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים