דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
עוגת 5 שכבות: בשכבה הראשונה עוגיות אוריאו ומשמשים, בשנייה מלית גבינה עשירה, בשלישית גנאש שוקולד, ברביעית שמנת עם שבבי שוקולד ומעל הכל עוגיות אוריאו

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
עוגיות אוריאו
70  גרם
חמאה מומסת
50  גרם
שקדים קלויים
5 
משמשים חצויים (שוקלים אחרי הוצאת החרצנים) משמשים
750  גרם
גבינה לבנה 5%
120  גרם
סוכר לבן
1.5  גביעים
שמנת חמוצה
80  גרם
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1 
ביצה גדולה
1 
חלמון
1 
קליפת תפוז
50  גרם
שוקולד מריר קצוץ
0.25  כוס
שמנת מתוקה
1  מיכל
שמנת מתוקה
25  גרם
שוקולד מריר מגורר
2  כפות
סוכר לבן
2 
עוגיות אוריאו חתוכות לרבעים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפוררים 8 עוגיות אוריאו. שמים אותם בקערה יחד עם שבבי השקדים הקלויים ויוצקים מעליהם את החמאה. מערבבים לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית משומנת בקוטר 20 ס"מ ומהדקים. מעבירים למקרר. מוציאים את התבנית מהמקרר לאחר שתחתית העוגיות התקררה והתייצבה. מפזרים מעליה את חצאי המשמשים, עד כיסוי מלא של התחתית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לקערת מיקסר גבינה, סוכר, שמנת חמוצה, אינסטנט פודינג, ביצה, חלמון וקליפת תפוז מגוררת. מערבלים עד קבלת מרקם אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את תערובת המלית על הקלתית עם חצאי המשמשים שבתבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות, ואופים במשך כ-10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים את הטמפרטורה ל-120 מעלות וממשיכים לאפות במשך כ-50 דקות נוספות, עד שהתערובת מתייצבת.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים בסיר קטן שוקולד קצוץ ושמנת מתוקה. מחממים על להבה בינונית, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהשוקולד נמס והתקבל מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים לגנאש להצטנן לטמפרטורת החדר, ויוצקים על הקרם. מעבירים לכמה דקות למקפיא עד שהגנאש מתקשה.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים שמנת מתוקה לקערת מיקסר, מוסיפים את הסוכר והשוקולד המגורר ומקציפים עד קבלת קצפת יציבה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מורחים את הקצפת על העוגה ובהיקפה, ומקשטים ברבעי עוגיות אוראו מצופות. שומרים במקרר עד ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים