לחלק את הבצק ל-2 עלים ולרדד עלה אחד דק, לפרוש על תבנית מלבנית בגודל מתאים לתנור.
שלב 2
0 דקות
לבשל את תפוחי האדמה עם מלח ולמעוך היטב לפירה. להוסיף את הגבינות ולהוסיף חצי ביצה טרופה לתערובת, לערבב היטב.
שלב 3
0 דקות
לצקת על הבצק שבתבנית.
שלב 4
0 דקות
לרדד את החצי השני של הבצק ולהניח מעל התערובת. למרוח את חצי הביצה שנותרה. להעביר בסכין חריצים באמצע (לשחרור אוויר בזמן האפיה) להכניס לתנור לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה להזהבה.
שלב 1
מתוך
4
לחלק את הבצק ל-2 עלים ולרדד עלה אחד דק, לפרוש על תבנית מלבנית בגודל מתאים לתנור.
שלב 2
מתוך
4
לבשל את תפוחי האדמה עם מלח ולמעוך היטב לפירה. להוסיף את הגבינות ולהוסיף חצי ביצה טרופה לתערובת, לערבב היטב.
שלב 3
מתוך
4
לצקת על הבצק שבתבנית.
שלב 4
מתוך
4
לרדד את החצי השני של הבצק ולהניח מעל התערובת. למרוח את חצי הביצה שנותרה. להעביר בסכין חריצים באמצע (לשחרור אוויר בזמן האפיה) להכניס לתנור לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה להזהבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0