דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חביתת תפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חביתת תפוחי אדמה

חביתת תפוחי אדמה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: עופרה מצוב-כהן
חביתה פרסית שהיא ארוחת בוקר שלמה במחבת

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
תפוח אדמה גדול , מקולף ומגורר
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.25  זר
כוסברה קצוצה
5  עלים
סלרי צעירים וקצוצים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
1 
ביצה
2  פרוסות
גבינה צהובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מגררים את תפוח האדמה הקלוף לתוך קערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב בעזרת מזלג, עד להקצפה קלה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מלח ופלפל
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את העשבייה הקצוצה: פטרוזליה, כוסברה וסלרי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים מחבת, מוסיפים כף וחצי שמן קנולה/סויה ושופכים את הכבודה, מסדרים בעזרת מרית ומיישרים על-פני המחבת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים על צד אחד כך: חמש דקות על להבה בינונית וחמש דקות על להבה נמוכה ביותר.
  • שלב 7

    0 דקות
    הופכים ומטגנים על להבה נמוכה עוד חמש דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה ומגבירים להבה למשך כדקה.
  • שלב 9

    0 דקות
    אוכלים לצד לחם שחור/באגט /צנימים ועם סלט ירקות.
חביתת תפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 9

מגררים את תפוח האדמה הקלוף לתוך קערה.

חביתת תפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 9

מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב בעזרת מזלג, עד להקצפה קלה.

חביתת תפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 9

מוסיפים מלח ופלפל

חביתת תפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 9

מוסיפים את העשבייה הקצוצה: פטרוזליה, כוסברה וסלרי.

חביתת תפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 9

מחממים מחבת, מוסיפים כף וחצי שמן קנולה/סויה ושופכים את הכבודה, מסדרים בעזרת מרית ומיישרים על-פני המחבת.

חביתת תפוחי אדמה

שלב 6 מתוך 9

מטגנים על צד אחד כך: חמש דקות על להבה בינונית וחמש דקות על להבה נמוכה ביותר.

חביתת תפוחי אדמה

שלב 7 מתוך 9

הופכים ומטגנים על להבה נמוכה עוד חמש דקות.

חביתת תפוחי אדמה

שלב 8 מתוך 9

מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה ומגבירים להבה למשך כדקה.

חביתת תפוחי אדמה

שלב 9 מתוך 9

אוכלים לצד לחם שחור/באגט /צנימים ועם סלט ירקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כריך עם חביתת ירק

    כריך עם חביתת ירק

    10 דקות קל
  • חביתת בצל

    חביתת בצל

    15 דקות קל
  • חביתת טונה

    חביתת טונה

    15 דקות קל
  • חביתת ספגטי

    חביתת ספגטי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים