דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביף בורגיניון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביף בורגיניון

ביף בורגיניון

(0)
135 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנת איכרים קלאסית מהמטבח הצרפתי עם בשר בקר בבישול ארוך, חזה אווז מעושן, יין אדום. ובקיצור, מעולה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
בשר בקר חתוך לקוביות (אפשר להשתמש בכתף)
2  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג מנופה
3  כפות
שמן קנולה
100  גרם
חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
1 
בצל חתוך לפרוסות
1  שן
שום כתושה
100  גרם
פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות קטנות
1.5  כוסות
יין אדום יבש
2.5  כוסות
מרק טעם עוף ר.טבעיים מאבקת תיבול עוף אסם
1  זר
פטרוזיליה מיורן, אורגנו, עלי דפנה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1  כף
פטרוזיליה קצוצה, לקישוט
0  לפי הטעם
אורגנו
0  לפי הטעם
עלה דפנה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

135 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקמחים את רצועות הבשר. מחממים במחבת את השמן, מטגנים את קוביות הבשר עד שיזהיב ומעבירים לקערה חסינת חום.
  • שלב 2

    3 דקות
    מטגנים באותו שמן את קוביות האווז, עד שיקבלו גוון זהוב, ומוסיפים לבשר. באותו שמן מטגנים גם את הבצל והשום עד שיתרככו, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את כל הירקות בסיר קדרה ויוצקים עליהם את היין והמרק הצח. מוסיפים את הבשר שטיגנו וצרור עשבי התיבול, מתבלים ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    90 דקות
    מכסים את הקדרה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני. אופים 90 דקות או עד שהבשר רך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים עם אורז וסלט חסה ומקשטים בפטרוזיליה.
ביף בורגיניון

שלב 1 מתוך 5

מקמחים את רצועות הבשר. מחממים במחבת את השמן, מטגנים את קוביות הבשר עד שיזהיב ומעבירים לקערה חסינת חום.

ביף בורגיניון

שלב 2 מתוך 5

מטגנים באותו שמן את קוביות האווז, עד שיקבלו גוון זהוב, ומוסיפים לבשר. באותו שמן מטגנים גם את הבצל והשום עד שיתרככו, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.

ביף בורגיניון

שלב 3 מתוך 5

שמים את כל הירקות בסיר קדרה ויוצקים עליהם את היין והמרק הצח. מוסיפים את הבשר שטיגנו וצרור עשבי התיבול, מתבלים ומערבבים היטב.

ביף בורגיניון

שלב 4 מתוך 5

מכסים את הקדרה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני. אופים 90 דקות או עד שהבשר רך.

ביף בורגיניון

שלב 5 מתוך 5

מגישים עם אורז וסלט חסה ומקשטים בפטרוזיליה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף עם ירקות בתנור

    רוסטביף עם ירקות בתנור

    60 דקות בינוני
  • רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    90 דקות מאתגר
  • ביף (שייטל) סטרוגנוף

    ביף (שייטל) סטרוגנוף

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים