דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל ירושלמי בסיר אחד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל ירושלמי בסיר אחד

קוגל ירושלמי בסיר אחד

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לאה מרקלס
מאפה אטריות מסורתי בטעמים קרמליים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
שמן קנולה
4  כוסות
מים
250  גרם
אטריות דקיקות אסם 400 ג
3 
ביצה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את השמן והסוכר בסיר ומשחימים. כאשר הסוכר מושחם, מוסיפים את המים. אך נזהרים שלא יושחם יותר מדי, כי אז זה עובר להיות שרוף והטעם נפגע, ובנוסף, בכוס ראשונה צריך להיזהר כי השמן קופץ.
  • שלב 2

    0 דקות
    אם הסוכר המושחם מתקרש, מרתיחים את המים. לאט לאט ההקרשה תימס.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהמים רותחים, מכניסים את האטריות, מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות. מורידים מהאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקררים בתוך הסיר, וממתינים עד שהתכולה תהיה פושרת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל השחור.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים היטב. משמנים תבנית ושופכים את התכולה פנימה.
  • שלב 7

    0 דקות
    התכולה מתאימה ל-2 תבניות אינגליש-קייק.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים כ-70 דקות בחום של כ-200 מעלות. אם לא רוצים שהחלק העליון ייצא שרוף, אפשר לכסות בנייר כסף. בתיאבון!
קוגל ירושלמי בסיר אחד

שלב 1 מתוך 8

מחממים את השמן והסוכר בסיר ומשחימים. כאשר הסוכר מושחם, מוסיפים את המים. אך נזהרים שלא יושחם יותר מדי, כי אז זה עובר להיות שרוף והטעם נפגע, ובנוסף, בכוס ראשונה צריך להיזהר כי השמן קופץ.

קוגל ירושלמי בסיר אחד

שלב 2 מתוך 8

אם הסוכר המושחם מתקרש, מרתיחים את המים. לאט לאט ההקרשה תימס.

קוגל ירושלמי בסיר אחד

שלב 3 מתוך 8

כשהמים רותחים, מכניסים את האטריות, מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות. מורידים מהאש.

קוגל ירושלמי בסיר אחד

שלב 4 מתוך 8

מקררים בתוך הסיר, וממתינים עד שהתכולה תהיה פושרת.

קוגל ירושלמי בסיר אחד

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל השחור.

קוגל ירושלמי בסיר אחד

שלב 6 מתוך 8

מערבבים היטב. משמנים תבנית ושופכים את התכולה פנימה.

קוגל ירושלמי בסיר אחד

שלב 7 מתוך 8

התכולה מתאימה ל-2 תבניות אינגליש-קייק.

קוגל ירושלמי בסיר אחד

שלב 8 מתוך 8

אופים כ-70 דקות בחום של כ-200 מעלות. אם לא רוצים שהחלק העליון ייצא שרוף, אפשר לכסות בנייר כסף. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים