-
שלב 1
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
שלב 2
4 דקות
מבשלים את האטריות בסיר עם מים שרתחו עם מעט מלח עד שהן מוכנות, כ-4 דקות.
-
שלב 3
0 דקות
מסננים מהמים, שוטפים במים ומחזירים לסיר.
-
שלב 4
0 דקות
טורפים בקערה את שתי הביצים.
-
שלב 5
0 דקות
הכנת קרמל: בסיר נפרד ממיסים על להבה נמוכה את שני סוגי הסוכר עד שנוצר קרמל חלק. זהירות שהסוכר לא ישרף.
-
שלב 6
0 דקות
מוסיפים בזהירות רבה מעט מים חמים ומערבבים מיד על מנת שלא יווצרו גושים.
-
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את הקרמל לסיר עם האטריות ומערבבים.
-
שלב 8
0 דקות
מוסיפים מלח, פלפל וקינמון ע"פ הטעם האישי. אני מוסיפה חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל וכפית קינמון.
-
שלב 9
0 דקות
מוסיפים את שתי הביצים המקושקשות ומערבבים כל הזמן כדי שהביצים לא יתבשלו.
-
שלב 10
30 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים בתנור כ-20-30 דקות.
כתוב ביקורת