דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל גבינה וקינמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל גבינה וקינמון

קוגל גבינה וקינמון

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סוזי עמר
פשטידת אטריות מתוקה וטעימה, מתאימה כקינוח לארוחה או לצד כוס הקפה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
נודלס אטריות ביצים שטוח
500  גרם
גבינת טוב טעם טיב טעם 3%
100  גרם
שקדים קצוצים דק
1  כפית
קינמון טחון
1  כפית
תמצית וניל
1  כפית
תמצית רום
1  שקית
אבקת סוכר וניל
0.5  כוס
סוכר לבן
1 
ביצה
0.5  כוס
סוכר לבן לרוטב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות במים עם קורט מלח וכף שמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהאטריות מוכנות, מסננים במים קרים ומעבירים לקערה עמוקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהתקררו, מוסיפים את הגבינה, הביצה, אבקת הסוכר, הקינמון, השקדים, תמצית הווניל ותמצית הרום, ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    הכנת הקרמל: בסיר נפרד מבשלים את חצי כוס הסוכר, תוך ערבוב מתמיד שלא יישרף, עד שמתקבל צבע זהוב. מוסיפים בזהירות רבע כוס מים, ומערבבים עד שהסוכר השרוף נהפך לנוזל-סירופ.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת בערך כחצי כוס קרמל מוכן, ומעבירים לתבנית פיירקס משומנת.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים עד שנוצר קרום זהוב וקשה. מגישים חם או קר. בתיאבון!
קוגל גבינה וקינמון

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את האטריות במים עם קורט מלח וכף שמן.

קוגל גבינה וקינמון

שלב 2 מתוך 6

כשהאטריות מוכנות, מסננים במים קרים ומעבירים לקערה עמוקה.

קוגל גבינה וקינמון

שלב 3 מתוך 6

לאחר שהתקררו, מוסיפים את הגבינה, הביצה, אבקת הסוכר, הקינמון, השקדים, תמצית הווניל ותמצית הרום, ומערבבים היטב.

קוגל גבינה וקינמון

שלב 4 מתוך 6

הכנת הקרמל: בסיר נפרד מבשלים את חצי כוס הסוכר, תוך ערבוב מתמיד שלא יישרף, עד שמתקבל צבע זהוב. מוסיפים בזהירות רבע כוס מים, ומערבבים עד שהסוכר השרוף נהפך לנוזל-סירופ.

קוגל גבינה וקינמון

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים לתערובת בערך כחצי כוס קרמל מוכן, ומעבירים לתבנית פיירקס משומנת.

קוגל גבינה וקינמון

שלב 6 מתוך 6

אופים עד שנוצר קרום זהוב וקשה. מגישים חם או קר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני
  • קוגל קינמון ותפוחים

    קוגל קינמון ותפוחים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים