דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
זיתים שחורים כבושים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. זיתים שחורים כבושים

זיתים שחורים כבושים

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרה פרץ
מתכון נהדר לזיתים עם טעמים של בית, שיחזיקו זמן רב

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
זיתים
0.5  קילוגרם
מלח
0.5  כוס
שמן קנולה
1 
פלפל ירוק חריף
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים היטב את הזיתים, מעבירים למסננת ומערבבים עם מלח גס.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים במסננת ומכסים . מניחים מעל משקולת של 4-5 ק"ג.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים במשך שבוע מעט את הזיתים, ומכסים.
  • שלב 4

    10 דקות
    לאחר שבועיים מעבירים לקערה, ומכסים במים רותחים 10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסננים את הזיתים, מערבבים היטב בקערה עם שמן זית, מיץ לימון ופלפל חריף.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה, ומניחים במקום קריר לשבועיים.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר שבועיים, אפשר לפתוח את הצנצנת, לאכול וליהנות :) בתיאבון!
זיתים שחורים כבושים

שלב 1 מתוך 7

שוטפים היטב את הזיתים, מעבירים למסננת ומערבבים עם מלח גס.

זיתים שחורים כבושים

שלב 2 מתוך 7

שמים במסננת ומכסים . מניחים מעל משקולת של 4-5 ק"ג.

זיתים שחורים כבושים

שלב 3 מתוך 7

מערבבים במשך שבוע מעט את הזיתים, ומכסים.

זיתים שחורים כבושים

שלב 4 מתוך 7

לאחר שבועיים מעבירים לקערה, ומכסים במים רותחים 10 דקות.

זיתים שחורים כבושים

שלב 5 מתוך 7

מסננים את הזיתים, מערבבים היטב בקערה עם שמן זית, מיץ לימון ופלפל חריף.

זיתים שחורים כבושים

שלב 6 מתוך 7

מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה, ומניחים במקום קריר לשבועיים.

זיתים שחורים כבושים

שלב 7 מתוך 7

לאחר שבועיים, אפשר לפתוח את הצנצנת, לאכול וליהנות :) בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיתה עם טונה, אבוקדו וזיתים

    פיתה עם טונה, אבוקדו וזיתים

    15 דקות קל
  • קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    300 דקות בינוני
  • סלט תפוזים עם זיתים

    סלט תפוזים עם זיתים

    15 דקות קל
  • וילה לזית - מאפה זיתים וגבינה

    וילה לזית - מאפה זיתים וגבינה

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים