דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לאפות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לאפות

לאפות

(0)
115 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
לאפות טריות, ביתיות, ישר מהגריל לשווארמה, או עם גבינת לאבנה, או כל דבר שיתחשק לכם להעמיס עליהם :)

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
קמח לבן
1  כף
מלח
2  כפות
סוכר לבן
2  כפות
שמן קנולה
10  גרם
שמרים יבשים יבשים
0.5  כוס
מים פושרים
1.5  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

115 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מוסיפים את השמרים לקערית. יוצקים לקערית 1/2 כוס מים ובוחשים היטב, עד שהשמרים נמסו והתקבל מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את הקמח, מלח וסוכר ומערבבים. יוצקים לקערה את השמרים המומסים, שמן ומים. לשים את העיסה עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים את הקערה עם מגבת למשך כ-60 דקות .
  • שלב 4

    0 דקות
    כאשר הבצק תפוח, לשים ויוצרים נקניק. מחלקים את הנקניק לחלקים קטנים ויוצרים מכל חלק צורה של כדור.
  • שלב 5

    0 דקות
    נותנים לכדורי הבצק לתפוח פעם נוספת, במשך כ-30 דקות .
  • שלב 6

    0 דקות
    מרדדים כל כדור בצק לעלה בעובי 3 מילימטר. אופים כל עלה על גריל חם, למשך מס' דקות. הופכים צד ומגישים.
לאפות

שלב 1 מתוך 6

מוסיפים את השמרים לקערית. יוצקים לקערית 1/2 כוס מים ובוחשים היטב, עד שהשמרים נמסו והתקבל מרקם חלק ואחיד.

לאפות

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים לקערה את הקמח, מלח וסוכר ומערבבים. יוצקים לקערה את השמרים המומסים, שמן ומים. לשים את העיסה עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.

לאפות

שלב 3 מתוך 6

מכסים את הקערה עם מגבת למשך כ-60 דקות .

לאפות

שלב 4 מתוך 6

כאשר הבצק תפוח, לשים ויוצרים נקניק. מחלקים את הנקניק לחלקים קטנים ויוצרים מכל חלק צורה של כדור.

לאפות

שלב 5 מתוך 6

נותנים לכדורי הבצק לתפוח פעם נוספת, במשך כ-30 דקות .

לאפות

שלב 6 מתוך 6

מרדדים כל כדור בצק לעלה בעובי 3 מילימטר. אופים כל עלה על גריל חם, למשך מס' דקות. הופכים צד ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים