דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מילפיי כבדי עוף מתקתקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מילפיי כבדי עוף מתקתקים

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

(7)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אופירה פחימה
הקינוח האהוב מקבל פרשנות של מנה ראשונה. שכבות פריכות וזהובות של בצק וביניהן פיסות כבדי עוף מתקתקים בליווי בצלים שחומים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים
1  קילוגרם
כבד עוף
6 
בצל
6  ענפי
בצל ירוק
2  כפות
דבש
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים שטוחה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
1  כפית
כמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את בצק העלים למרובעים, מניחים אותם בתבנית אפייה, מחוררים במזלג, מניחים עליהם נייר אפייה ותבנית כדי שלא יתנפחו.
  • שלב 2

    10 דקות
    אופים 10 דקות בחום של 180 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    צולים את הכבד על אש גלויה וחותכים אותו לפיסות קטנות.
  • שלב 4

    0 דקות
    קוצצים את הבצלים לרצועות. מטגנים אותם במחבת עד הזהבה ומוסיפים את הבצל הירוק. חצי מתערובת הבצלים שומרים בצד.
  • שלב 5

    0 דקות
    למחבת עם תערובת הבצלים שנותרה מוסיפים את הדבש והתבלינים ומערבבים עד הסמכה קלה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים מהגז.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את פיסות הכבד ומערבבים יחד בעדינות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים עלה ומעליו מפזרים את תערובת הכבדים עם הבצל.
  • שלב 9

    0 דקות
    מניחים מעליו עוד עלה וסוגרים כמו סנדוויץ'. מהדקים בעדינות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מעל המילפיי שנוצר מפזרים את תערובת הבצלים השחומה שהשארנו בצד.
מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 1 מתוך 10

חותכים את בצק העלים למרובעים, מניחים אותם בתבנית אפייה, מחוררים במזלג, מניחים עליהם נייר אפייה ותבנית כדי שלא יתנפחו.

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 2 מתוך 10

אופים 10 דקות בחום של 180 מעלות.

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 3 מתוך 10

צולים את הכבד על אש גלויה וחותכים אותו לפיסות קטנות.

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 4 מתוך 10

קוצצים את הבצלים לרצועות. מטגנים אותם במחבת עד הזהבה ומוסיפים את הבצל הירוק. חצי מתערובת הבצלים שומרים בצד.

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 5 מתוך 10

למחבת עם תערובת הבצלים שנותרה מוסיפים את הדבש והתבלינים ומערבבים עד הסמכה קלה.

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 6 מתוך 10

מסירים מהגז.

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 7 מתוך 10

מוסיפים את פיסות הכבד ומערבבים יחד בעדינות.

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 8 מתוך 10

מניחים עלה ומעליו מפזרים את תערובת הכבדים עם הבצל.

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 9 מתוך 10

מניחים מעליו עוד עלה וסוגרים כמו סנדוויץ'. מהדקים בעדינות.

מילפיי כבדי עוף מתקתקים

שלב 10 מתוך 10

מעל המילפיי שנוצר מפזרים את תערובת הבצלים השחומה שהשארנו בצד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מילפיי שוקולד לבן ופירות יער

    מילפיי שוקולד לבן ופירות יער

    50 דקות בינוני
  • מילפיי ביס בטעם בלונדי

    מילפיי ביס בטעם בלונדי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים