דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לבנה ביתית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לבנה ביתית

לבנה ביתית

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כדי לקבל לבנה מצוינת, חשוב להשתמש ביוגורט משובח שאתם אוהבים במיוחד. יש להכין מראש אריג לא צפוף, כגון בד גבינה, חיתול בד או מגבת מטבח

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  מיכלים
יוגורט טבעי
1  כפית
זעתר
1  כוס
שמן זית אם רוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה בינונית מערבבים את היוגורט, הזעתר וכפית גדושה מלח. מרבדים מסננת מטבח בבד הגבינה, מניחים בכיור ויוצקים לתוכה את היוגורט.
  • שלב 2

    0 דקות
    צוררים את הבד למעין כדור, ואת שארית הבד קושרים אל הברז, מעל הכיור (כך הכיור יקלוט את הנוזלים שמופרשים מהיוגורט). משהים 10-15 שעות (תלוי במזג האוויר. במזג אוויר חם יספיקו 10 שעות).
  • שלב 3

    0 דקות
    בודקים את הלבנה, ואם היא קשה מספיק (כמו גבינה לבנה למריחה), מעבירים לכלי אחסון אטום. מצפים בשמן זית ומאחסנים במקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    הלבנה נשמרת במקרר ארבעה ימים לפחות.
  • שלב 5

    0 דקות
    טיפ, לקשירת הצרור אפשר להשתמש בניילון נצמד.
לבנה ביתית

שלב 1 מתוך 5

בקערה בינונית מערבבים את היוגורט, הזעתר וכפית גדושה מלח. מרבדים מסננת מטבח בבד הגבינה, מניחים בכיור ויוצקים לתוכה את היוגורט.

לבנה ביתית

שלב 2 מתוך 5

צוררים את הבד למעין כדור, ואת שארית הבד קושרים אל הברז, מעל הכיור (כך הכיור יקלוט את הנוזלים שמופרשים מהיוגורט). משהים 10-15 שעות (תלוי במזג האוויר. במזג אוויר חם יספיקו 10 שעות).

לבנה ביתית

שלב 3 מתוך 5

בודקים את הלבנה, ואם היא קשה מספיק (כמו גבינה לבנה למריחה), מעבירים לכלי אחסון אטום. מצפים בשמן זית ומאחסנים במקרר.

לבנה ביתית

שלב 4 מתוך 5

הלבנה נשמרת במקרר ארבעה ימים לפחות.

לבנה ביתית

שלב 5 מתוך 5

טיפ, לקשירת הצרור אפשר להשתמש בניילון נצמד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל עוף בבירה לבנה

    תבשיל עוף בבירה לבנה

    90 דקות בינוני
  • עוף בבירה לבנה ובטטות

    עוף בבירה לבנה ובטטות

    75 דקות בינוני
  • גלילות חצילים עם כדורי לבנה

    גלילות חצילים עם כדורי לבנה

    90 דקות בינוני
  • שעועית לבנה ברוטב עגבניות

    שעועית לבנה ברוטב עגבניות

    120 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים