דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פריטטת תפוחי אדמה וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: אוסנת שמעון
פשטידת ביצים איטלקית ועשירה, עם קוביות תפוחי אדמה, ביצים וגבינות. מתאימה מאוד לארוחות בוקר או ערב כשמתחשק לפנק

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
תפוח אדמה לא קלופים ופרוסים
4  כפות
שמן זית
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור גרוס טרי
0.5 
בצל פרוס דק
3 
בצל ירוק קצוצים, חלק לבן בנפרד וחלק ירוק בנפרד
3  כפות
חלב
5 
זיתים פרוסים
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
100  גרם
גבינה צהובה מגוררת
4 
ביצה טרופות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    5 דקות
    פורסים את תפוחי האדמה דק בלי לקלוף, ומטגנים קלות בסיר נמוך שניתן להכניס לתנור, עם שמן זית, מלח ופלפל כ-5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים כ-4 כפות מים, מכסים ומבשלים עד שהמים מתאדים כמעט לגמרי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל והחלק הלבן של הבצל הירוק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים וממשיכים לטגן על להבה נמוכה עד שהבצל שקוף ותפוחי האדמה רכים, מסירים מן האש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים למעלה מחצית מכמות הבצל הירוק, הפטרוזיליה, הפטה והגבינה הקשה.
  • שלב 7

    0 דקות
    טורפים את הביצים והחלב ויוצקים מעל.
  • שלב 8

    0 דקות
    מפזרים את שארית הבצל, הפטה, הפטרוזיליה והזיתים.
  • שלב 9

    20 דקות
    מעבירים לתנור ואופים כ-20 דקות להתייצבות.
  • שלב 10

    0 דקות
    בהגשה מזלפים מעט שמן זית כקישוט.
פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 1 מתוך 10

מחממים את התנור ל-200 מעלות.

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 2 מתוך 10

פורסים את תפוחי האדמה דק בלי לקלוף, ומטגנים קלות בסיר נמוך שניתן להכניס לתנור, עם שמן זית, מלח ופלפל כ-5 דקות.

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 3 מתוך 10

מוסיפים כ-4 כפות מים, מכסים ומבשלים עד שהמים מתאדים כמעט לגמרי.

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 4 מתוך 10

מוסיפים את הבצל והחלק הלבן של הבצל הירוק.

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 5 מתוך 10

מערבבים וממשיכים לטגן על להבה נמוכה עד שהבצל שקוף ותפוחי האדמה רכים, מסירים מן האש.

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 6 מתוך 10

מפזרים למעלה מחצית מכמות הבצל הירוק, הפטרוזיליה, הפטה והגבינה הקשה.

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 7 מתוך 10

טורפים את הביצים והחלב ויוצקים מעל.

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 8 מתוך 10

מפזרים את שארית הבצל, הפטה, הפטרוזיליה והזיתים.

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 9 מתוך 10

מעבירים לתנור ואופים כ-20 דקות להתייצבות.

פריטטת תפוחי אדמה וגבינות

שלב 10 מתוך 10

בהגשה מזלפים מעט שמן זית כקישוט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים