דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ג'ריש-  תבשיל בורגול רך וצמחוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ג'ריש- תבשיל בורגול רך וצמחוני

ג'ריש- תבשיל בורגול רך וצמחוני

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: tshila
מתכון פשוט וקל לג'ריש (בורגול דק) רך וטעים עם פלפלים צבעוניים וזיתים

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
בורגול
0.25  כוס
שמן קנולה
20 
זיתים ללא גלעין
1 
פלפל אדום
1 
פלפל צהוב
1 
בצל בינוני
1.5  כפיות
מלח
1  קורט
פלפל שחור
0.5  כפית
כורכום
1  קורט
אבקת שום
4.25  כוסות
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבצל לריבועים (לא קצוץ מדי) ואת הגמבה והפלפל הצהוב לרצועות דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת/בסיר שבו רוצים להכין את הג'ריש, מטגנים יחד את הבצל הגמבה והפלפל עד שהבצל שקוף והגמבה והפלפל גמישים ורכים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים, קוצצים את הזיתים דק דק.
  • שלב 4

    0 דקות
    במקביל מרתיחים את 4 ורבע כוסות המים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שהבצל והפלפלים מטוגנים, מוסיפים את הג'ריש, הזיתים הקצוצים ואת התבלינים: מלח, אבקת שום, פלפל שחור וכורכום.
  • שלב 6

    3 דקות
    מטגנים כ- 3 דקות תוך כדי ערבוב. לא להפסיק לערבב - הג'ריש עלול להישרף כי הוא מאד דק.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים, מנמיכים לאש קטנה ושמים מכסה.
  • שלב 8

    10 דקות
    מבשלים 10 דקות נוספות. כדי לוודא שהתבשיל מוכן, ניתן להכניס כף ולראות שהתבשיל לא מימי מבפנים, אך גם לא יבש מידי. התוצאה הסופית המתקבלת היא ג'ריש רך וטעים.
ג'ריש-  תבשיל בורגול רך וצמחוני

שלב 1 מתוך 8

חותכים את הבצל לריבועים (לא קצוץ מדי) ואת הגמבה והפלפל הצהוב לרצועות דקות.

ג'ריש-  תבשיל בורגול רך וצמחוני

שלב 2 מתוך 8

מחממים שמן במחבת/בסיר שבו רוצים להכין את הג'ריש, מטגנים יחד את הבצל הגמבה והפלפל עד שהבצל שקוף והגמבה והפלפל גמישים ורכים.

ג'ריש-  תבשיל בורגול רך וצמחוני

שלב 3 מתוך 8

בינתיים, קוצצים את הזיתים דק דק.

ג'ריש-  תבשיל בורגול רך וצמחוני

שלב 4 מתוך 8

במקביל מרתיחים את 4 ורבע כוסות המים.

ג'ריש-  תבשיל בורגול רך וצמחוני

שלב 5 מתוך 8

לאחר שהבצל והפלפלים מטוגנים, מוסיפים את הג'ריש, הזיתים הקצוצים ואת התבלינים: מלח, אבקת שום, פלפל שחור וכורכום.

ג'ריש-  תבשיל בורגול רך וצמחוני

שלב 6 מתוך 8

מטגנים כ- 3 דקות תוך כדי ערבוב. לא להפסיק לערבב - הג'ריש עלול להישרף כי הוא מאד דק.

ג'ריש-  תבשיל בורגול רך וצמחוני

שלב 7 מתוך 8

לאחר מכן מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים, מנמיכים לאש קטנה ושמים מכסה.

ג'ריש-  תבשיל בורגול רך וצמחוני

שלב 8 מתוך 8

מבשלים 10 דקות נוספות. כדי לוודא שהתבשיל מוכן, ניתן להכניס כף ולראות שהתבשיל לא מימי מבפנים, אך גם לא יבש מידי. התוצאה הסופית המתקבלת היא ג'ריש רך וטעים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים