דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עלי גפן ממולאים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עלי גפן ממולאים

עלי גפן ממולאים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
מנת פתיחה נהדרת

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  צנצנת
עלי גפן אפשר להחליף בעלי גפן טריים
3  גבעולים
סלרי קצוץ
1 
בצל קצוץ
1 
גזר מגורד
2  שיני
שום כתושות
2  כוסות
אורז בסמטי
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
1 
לימון סחוט למיץ
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל, הכרפס והגזר.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את האורז והתבלינים, כולל מיץ לימון, ולהוסיף 1 כוס מים. לבשל את האורז חצי בישול.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשמן מעט תחתית סיר רחב.
  • שלב 4

    0 דקות
    לוקחים עלה כאשר הצד "הגס" של העלה הוא כלפי מעלה. שמים מהמלית בחלק הרחב של העלה ומגלגלים את העלה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים בסיר - יש לסדר את העלים הממולאים בצפיפות ובשכבות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטבלים שוב במרק עוף, מלח, פלפל שחור וחצי לימון, מכסים את העלים במים חמים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים מעל העלים צלחת על מנת שהעלים לא יפתחו, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  • שלב 8

    0 דקות
    לאחר מכן לבשל על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
עלי גפן ממולאים

שלב 1 מתוך 8

לשים מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל, הכרפס והגזר.

עלי גפן ממולאים

שלב 2 מתוך 8

להוסיף את האורז והתבלינים, כולל מיץ לימון, ולהוסיף 1 כוס מים. לבשל את האורז חצי בישול.

עלי גפן ממולאים

שלב 3 מתוך 8

לשמן מעט תחתית סיר רחב.

עלי גפן ממולאים

שלב 4 מתוך 8

לוקחים עלה כאשר הצד "הגס" של העלה הוא כלפי מעלה. שמים מהמלית בחלק הרחב של העלה ומגלגלים את העלה.

עלי גפן ממולאים

שלב 5 מתוך 8

מניחים בסיר - יש לסדר את העלים הממולאים בצפיפות ובשכבות.

עלי גפן ממולאים

שלב 6 מתוך 8

מטבלים שוב במרק עוף, מלח, פלפל שחור וחצי לימון, מכסים את העלים במים חמים.

עלי גפן ממולאים

שלב 7 מתוך 8

מניחים מעל העלים צלחת על מנת שהעלים לא יפתחו, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

עלי גפן ממולאים

שלב 8 מתוך 8

לאחר מכן לבשל על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אוכל טורקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אספרגוס עם ירקות עלים מהמזרח הרחוק

    מרק אספרגוס עם ירקות עלים מהמזרח הרחוק

    40 דקות קל
  • מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    15 דקות קל
  • סלט עלים ופיצוחים

    סלט עלים ופיצוחים

    10 דקות קל
  • תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים