דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדות תמרים ופירות יבשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדות תמרים ופירות יבשים

רולדות תמרים ופירות יבשים

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
אלה לא סתם רולדות תמרים, אלה רולדות תמרים עם פירות יבשים!

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.75  כוס
שמן קנולה
1  כוס
מיץ תפוזים
1  כף
גרידת לימון
2  שקיות
סוכר וניל
1  כפית
מקלות וניל
2 
חלמון (הם מרככים את הבצק)
1  חבילה
ממרח תמרים (450 גרם)
1  כפית
קינמון טחון
1.5  כוסות
תערובת פירות יבשים קצוצים (אני שמתי חמוציות, צימוקים, משמש, אננס ושזיפים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לקמח היטב מערוך ומשטח עבודה, לערבב את כל מרכיבי הבצק וללוש כשתי דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לקמח את הידיים, לשים את הבצק בשקית ניילון נקייה או בניילון נצמד ולאחסן במקרר למינימום שעתיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לחלק את הבצק ל-3 חלקים שווים. לרדד כל חלק לעלה, למרוח ממרח תמרים, להוסיף את הפירות היבשים, לגלגל ולהדק היטב.
  • שלב 4

    20 דקות
    לשים על תבנית עם נייר אפיה, לסמן מנות בסכין ולאפות בחום של 170-180 מעלות כ-20 דקות או עד להזהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפזר אבקת סוכר לאחר האפיה. לפרוס את העוגיות רק אחרי שהן מתקררות.
רולדות תמרים ופירות יבשים

שלב 1 מתוך 5

לקמח היטב מערוך ומשטח עבודה, לערבב את כל מרכיבי הבצק וללוש כשתי דקות.

רולדות תמרים ופירות יבשים

שלב 2 מתוך 5

לקמח את הידיים, לשים את הבצק בשקית ניילון נקייה או בניילון נצמד ולאחסן במקרר למינימום שעתיים.

רולדות תמרים ופירות יבשים

שלב 3 מתוך 5

לחלק את הבצק ל-3 חלקים שווים. לרדד כל חלק לעלה, למרוח ממרח תמרים, להוסיף את הפירות היבשים, לגלגל ולהדק היטב.

רולדות תמרים ופירות יבשים

שלב 4 מתוך 5

לשים על תבנית עם נייר אפיה, לסמן מנות בסכין ולאפות בחום של 170-180 מעלות כ-20 דקות או עד להזהבה.

רולדות תמרים ופירות יבשים

שלב 5 מתוך 5

לפזר אבקת סוכר לאחר האפיה. לפרוס את העוגיות רק אחרי שהן מתקררות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדות תמרים וקוקוס

    רולדות תמרים וקוקוס

    40 דקות בינוני
  • רולדות בצק עלים עם תפוחי אדמה ופטריות

    רולדות בצק עלים עם תפוחי אדמה ופטריות

    50 דקות בינוני
  • רולדות שמרים

    רולדות שמרים

    100 דקות קל
  • רולדות בצק פריך

    רולדות בצק פריך

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים