להכין סירופ די סמיך מסוכר, מים ומקל וניל. (להרתיח בערך 10 דקות על אש קטנה).
שלב 2
0 דקות
לקרר. לחתוך באמצע את מקל הוניל ולגרד ממנו את כל הגרגירים.
שלב 3
0 דקות
בינתיים שהסירופ מתקרר להקציף חלבון ביצה לקצף לבן ותפוח. להוסיף את החלבון המוקצף לסירופ שהתקרר מעט ולהמשיך להקציף עוד כמה דקות. יוצא מעין קרם סמיך ולבן.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הקוקוס. אם דליל מידי להוסיף עוד קצת קוקוס אבל לא לייבש. לקחת בחשבון שכעבור כמה זמן הקוקוס סופח את הנוזלים.
שלב 5
0 דקות
לחמם מעט את התמרים במיקרוגל כדי שאפשר יהיה ללוש אותם.
שלב 6
0 דקות
לרסס 2 יחידות נייר אפייה בשמן.
שלב 7
0 דקות
לשים את חבילת התמרים על נייר אפיה משומן ולכסות בנייר האפייה המשומן השני. בעזרת מערוך לרדד את התמרים לעלה דק (בגודל נייר האפייה).
שלב 8
0 דקות
למרוח שכבת קוקוס עבה ולגלגל כמו רולדה. לעטוף עם נייר האפייה שעליו הייתה הרולדה ולשים במקרר כמה שעות להתייצבות. לחתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ. נשמר במקרר או במקפיא.
שלב 1
מתוך
8
להכין סירופ די סמיך מסוכר, מים ומקל וניל. (להרתיח בערך 10 דקות על אש קטנה).
שלב 2
מתוך
8
לקרר. לחתוך באמצע את מקל הוניל ולגרד ממנו את כל הגרגירים.
שלב 3
מתוך
8
בינתיים שהסירופ מתקרר להקציף חלבון ביצה לקצף לבן ותפוח. להוסיף את החלבון המוקצף לסירופ שהתקרר מעט ולהמשיך להקציף עוד כמה דקות. יוצא מעין קרם סמיך ולבן.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים את הקוקוס. אם דליל מידי להוסיף עוד קצת קוקוס אבל לא לייבש. לקחת בחשבון שכעבור כמה זמן הקוקוס סופח את הנוזלים.
שלב 5
מתוך
8
לחמם מעט את התמרים במיקרוגל כדי שאפשר יהיה ללוש אותם.
שלב 6
מתוך
8
לרסס 2 יחידות נייר אפייה בשמן.
שלב 7
מתוך
8
לשים את חבילת התמרים על נייר אפיה משומן ולכסות בנייר האפייה המשומן השני. בעזרת מערוך לרדד את התמרים לעלה דק (בגודל נייר האפייה).
שלב 8
מתוך
8
למרוח שכבת קוקוס עבה ולגלגל כמו רולדה. לעטוף עם נייר האפייה שעליו הייתה הרולדה ולשים במקרר כמה שעות להתייצבות. לחתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ. נשמר במקרר או במקפיא.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0