דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בשר בכרישה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בשר בכרישה

צלי בשר בכרישה

(1)
230 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יפית גולדשטיין
הכרישה מתקרמלת בבישול והצלי הקלאסי מטפס לדרגות חדשות של טעם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
כרישה מנוקות וחתוכות לפרוסות
1  קילוגרם
בשר כתף (מספר 5) לצלי, חתוך לקוביות גדולות
2 
בצל גדולים חתוכים
1  חבילה
רסק עגבניות
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

230 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בשר בסיר וממלאים מים עד כיסוי, מוסיפים עלה דפנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה-שעה וחצי (אפשר לקצר בישול ולבשל בסיר לחץ).
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הכרישות בשמן עד שקיפות, מוסיפים את הבצל החתוך וממשיכים לטגן, מוסיפים, פפריקה מעט מים ו-3 כפות רסק עגבניות. בוחשים היטב ומוסיפים כ-2 כוסות מים, פלפל שחור, אבקת מרק עוף ועוד 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבשר המבושל.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים על אש קטנה במשך כשעתיים, מדי פעם לבחוש שלא ידבק לסיר.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהתבשיל נהיה סמיך כמו ריבה מגישים, מומלץ עם אורז לבן.
צלי בשר בכרישה

שלב 1 מתוך 4

מניחים בשר בסיר וממלאים מים עד כיסוי, מוסיפים עלה דפנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה-שעה וחצי (אפשר לקצר בישול ולבשל בסיר לחץ).

צלי בשר בכרישה

שלב 2 מתוך 4

מטגנים את הכרישות בשמן עד שקיפות, מוסיפים את הבצל החתוך וממשיכים לטגן, מוסיפים, פפריקה מעט מים ו-3 כפות רסק עגבניות. בוחשים היטב ומוסיפים כ-2 כוסות מים, פלפל שחור, אבקת מרק עוף ועוד 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבשר המבושל.

צלי בשר בכרישה

שלב 3 מתוך 4

מבשלים על אש קטנה במשך כשעתיים, מדי פעם לבחוש שלא ידבק לסיר.

צלי בשר בכרישה

שלב 4 מתוך 4

כשהתבשיל נהיה סמיך כמו ריבה מגישים, מומלץ עם אורז לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצלים ממולאים ומתקתקים

    בצלים ממולאים ומתקתקים

    90 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    120 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים