המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקטשופ, שום, שמן זית, מיץ תפוזים והתבלינים יחד בקערה.
מסדרים את העוף ותפוחי האדמה בתבנית.
שופכים את הרוטב על העוף ומערבבים היטב לספיגה.
מכסים בנייר כסף ומניחים בצד לשעה.
אופים כשעה וחצי בחום של 180 מעלות.
מורידים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל ומשחימים.
ניתן לצלות גם באייר פרייר, שחומם לחום גבוה כחצי שעה, עד שהעוף צלוי ותפוחי האדמה מתרככים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3