המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את העוף בתבנית גדולה. מפזרים עליו את כל התבלינים ואת הדבש.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת השמן ומערבבים היטב.
מכסים בנייר כסף ומשרים את הכל ביחד במקרר כשעתיים.
מוציאים מהמקרר את העוף. מחממים תנור ל-150 מעלות.
מכניסים את התבנית לתנור וצולים 90 דקות.
מוציאים מהתנור וכעבור 5 דקות מפזרים למעלה שומשום לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0