-
שלב 1
0 דקות
משרה לחזה העוף: לערבב 2 שיני שום כתוש, 3 כפות שמן זית, כף שטוחה של מרק עוף וכף שטוחה חרדל איכותי.
-
שלב 2
0 דקות
להכניס את רצועות חזה העוף, עד כיסוי בתוך המשרה ולהניח בצד.
-
שלב 3
0 דקות
לשקף את הבצל בשמן הקנולה ולהוסיף את האטריות הדקות, עד לקבלת גוון מטוגן - לא יתר על המידה.
-
שלב 4
0 דקות
להוסיף את רצועות העוף תוך כדי ערבוב, להוסיף את הפתיתים ולערבב עם כף עץ.
-
שלב 5
0 דקות
להוסיף בכוס כף מרק עוף במים רותחים, תוך כדי ערבוב עדין.
-
שלב 6
0 דקות
לייצב את התבשיל בסיר ולהוסיף מים חמים, כמעט עד קצה התבשיל. להרתיח בסיר מכוסה, להנמיך לאש קטנה ולבשל כ-20 דקות.
-
שלב 7
0 דקות
לטעום, לתקן תיבול ולהגיש חם.
כתוב ביקורת