המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הנודלס: מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל גבי האריזה במים רותחים. מכינים את הרוטב: מטגנים במעט שמן שום כתוש ובצל ירוק. מוסיפים חמאת בוטנים, סויה, טריאקי, דבש, שמן שומשום ומים ומערבבים. נותנים לרוטב להתאחד על אש קטנה ומוסיפים את הנודלס המוכנים.
להכנת השניצל טופו: מייבשים את הטופו טוב עם מגבת נייר, משרים בסויה לפחות לחצי שעה ואז מצפים בקמח, ביצה ופירורי לחם. מטגנים עד שהשניצל זהוב.
מגישים את הנודלס עם שניצל טופו (אפשר גם שניצל רגיל), שומשום ובצל ירוק. מומלץ לזלף טריאקי מעל השניצל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0