מרתיחים סיר עם מים וכף מלח. מבשלים את האטריות כ-7 דקות, עד לרמת עשייה אל דנטה ומסננים.
שלב 2
5 דקות
מכשירים 600 גרם כבד עוף ע״י שריפה באש גלויה עם מלח.
שלב 3
2 דקות
חורצים את הכרישה לחצי וחותכים לרצועות דקות. מעבירים אותה לקערה ומוסיפים כף גדושה של קמח, מערבבים היטב ומטגנים אותה במחבת עם שמן עמוק, תוך כדי ערבוב, ברגע שהיא משחימה מוציאים למסננת. שומרים בצד.
שלב 4
5 דקות
שמים בווק את שמן הזית והבצל ומקפיצים מעט, מוסיפים את הפטריות והשום.
מתבלים בטריאקי, סויה, מלח ופלפל שחור, ואחרי כדקה כשהרוטב נהיה מצומצם וסמיך מוסיפים את הכבדים, מוסיפים את האטריות.
שלב 5
5 דקות
אפשר להקפיץ עם בצל ירוק, כוסברה וצ'ילי טרי (למי שאוהב) כ-5 דקות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
כתוב ביקורת