המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים סיר עם מים וכף מלח. מבשלים את האטריות כ-7 דקות, עד לרמת עשייה אל דנטה ומסננים.
מכשירים 600 גרם כבד עוף ע״י שריפה באש גלויה עם מלח.
חורצים את הכרישה לחצי וחותכים לרצועות דקות. מעבירים אותה לקערה ומוסיפים כף גדושה של קמח, מערבבים היטב ומטגנים אותה במחבת עם שמן עמוק, תוך כדי ערבוב, ברגע שהיא משחימה מוציאים למסננת. שומרים בצד.
שמים בווק את שמן הזית והבצל ומקפיצים מעט, מוסיפים את הפטריות והשום. מתבלים בטריאקי, סויה, מלח ופלפל שחור, ואחרי כדקה כשהרוטב נהיה מצומצם וסמיך מוסיפים את הכבדים, מוסיפים את האטריות.
אפשר להקפיץ עם בצל ירוק, כוסברה וצ'ילי טרי (למי שאוהב) כ-5 דקות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0