המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אם אוכלים בלחמנייה, חוצים אותה לשתיים לאורכה (משאירים מחובר בצד אחד).
מורחים את שני החצאים, או את שני צדי הפיתה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) הפנימיים במיונז - שכבה דקה או עבה לפי הטעם.
מסדרים פרוסות ביצה קשה, מפזרים מעט מלח ופלפל שחור, מסדרים פרוסות מלפפון. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1